En totalt feltolkad våldtäkt, och som kan bli i princip allas död

krigSom vi har sett i åratal skyddar MSM och alt-media ISIS till tänderna, Svensson kan inte ta in att vi är i aktivt krig i Afghanistan, så när deras gerillasoldater utför krigsvåldtäkter blir det en invandrarfråga, en kulturfråga, etc. Det är en militärfråga.

Just denna krigsvåldtäkt, offret måste sövas pga skadorna, på en handikappad flicka är ett budskap till rikets män, och bara till dem:

-Kolla vad svaga ni är här som inte ens kan skydda era maskulin energihandikappade kvinnor.

Det fattar inte rikets män, eftersom de är så feminiserade som nån ens kan bli, feminismen går ut på det, eller som svenskan skrev till mig, och som åkte upp till Sverige efter många år utomlands;
-Lena! Det finns inga män här!!!

Vi är soldater…

Spread the love
Om Lena Holfve 9207 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

2 kommentarer

  1. Majoriteten av svenskarna kommer aldrig att förstå vad det handlar om, inte ens den dag landet Sverige går under. Det är endast ett ytterst litet fåtal som fattar vad detta handlar om men resren av befolkningen famlar i blindo och utan vetskap om någonting förutom skyhöga skulder, prylar, nöjen och underhållning. Svensken är förlorad för all evighet och tur är det för skulle alla leva och bete sig som den stora svenska folkmassan skulle hela mänskligheten gå under.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.