En oerhört intressant teori, och svenskan är inte rädd

Vad jag får fram var det författaren Dolores Cannon som var först ut på banan med denna teori som är energidriven dvs det är frekvenshöjningarna som skapar skiftet.

https://youtu.be/WCrzAsrFkv8

 

Jag befinner mig redan i den nya världen på många sätt. Jag talade med svenskan som är nyanländ igår och en av de saker som nämns direkt är att hon aldrig är rädd. Inte ens vid krigslarm. Ett larm löstes ut, hon trodde att det var ett brandlarm hos henne för ugnen hade precis börjat ryka, hon ska få en ny spis, men det var ett flyglarm som gick, och som alltid går vid denna tidpunkt, för att minnas president Denktas dödsdag för tio år sen. Jag var här då, folk grät på gatorna.

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.