Uppdaterad; En harakiri på SwebbTV

Skärmavbild  kl

Vi ska studera vad som händer då du saknar integritet, inte kollar något, inte utreder det minsta, och du producerar alltså ett material som inte håller ens i tre minuter för en granskning.

Integritet är en egenskap som innebär att någonting är väl sammanhängande och motsägelsefritt inom ramen för vissa principer. Ju bättre detta någonting hänger ihop och har färre motsägelser desto högre grad av integritet har det.

SwebbTV:s text:

Lördagsintervju 57 med f.d. polis Conny Andersson där vi frågar oss: Vad händer inom polisen?
Du hittar programmet på  Swebbtv.se och på Youtube:

Conny Andersson är f.d. polis och arbetar idag som lärare i taktisk spårning. Han är mycket bekymrad över utvecklingen inom polisen och den ökande korruptionen där.

Vi har, enligt Conny, en farlig utveckling där erfarna hederliga poliser ersätts med oerfarna poliser och vaktbolag.

Han berättar att när han påbörjade sin utbildning på Polishögskolan var ”Kapten klänning” Göran Lindberg rektor där. Göran Lindberg fick utmärkelsen ”Årets feminist” för sitt jämställdhetsarbete inom polisen vilket också gett honom öknamnet ”Kapten klänning”.

Det visade sig sen att Göran Lindberg var en hänsynslös våldtäktsman och han dömdes sen till sex och ett halvt års fängelse för våldtäkter på unga flickor. Rätten ansåg att han utsatt flickorna för särskild hänsynslöshet och ”sadistiskt sexuellt våld”.

Han hade utsetts av socialdemokratiska regeringar, med Laila Freivalds som justitieminister, först till rektor för polishögskolan och sen till länspolismästare i Uppsala. Conny ser ett mönster i tillsättningarna  och menar att det inte är en slump att en person med Göran Lindbergs problem fått dessa utnämningar.

Ups; det förutsätter att Laila Freivalds hade kännedom
Det hade hon givetvis inte, när han blev rektor. Det var inte Freivalds som utsåg honom till länspolismästare, det påstår Bodström att han gjorde, varför CA nu sitter i Video-TV och förtalar Laila Freivalds, och redaktionen kollar inte ens om det var hon som utsåg Göran Lindberg till länspolismästare i Uppsala – ett väsentligt större uppdrag än rektor – varför även SwebbTV begår brott mitt under sändningen.

Bodström berättar
VAD MÅSTE MAN TÄNKA PÅ SOM MINISTER?
”Jag tycker inte vi borde ge Göran Lindberg ett nytt förordnande.”
Jag stod i dörröppningen till min pressekreterares rum.
Linda Romanus såg bestämd ut där hon satt vid skrivbordet.
Munnen var alltid som ett tunt streck på henne när hon var sådär
bestämd.
”Varför då?” frågade jag.
”Han ger mig dåliga vibbar, du får lita på min intuition.”
Jag hummade bara något till svar och gick in till mitt rum.
Lindas svar irriterade mig. Nu hade vi tragglat oss genom det
här och så kommer hon med invändningar i sista stund. Visst
hade det funnits kritik, men det gjorde det alltid när det handlade
om förordnande av länspolismästare. Läs mer – Bodströms text

Kriminalteknik 1+2 har jag fått av Göran Lindberg

Uppdaterad; En harakiri på SwebbTVUppdaterad; En harakiri på SwebbTV</a/></a></p>
	</div><div class=

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

9 kommentarer

 1. Bravo!! Klockren analys. Detta är ett utmärkt exempel på hur viktigt det är att kolla källorna så man har korrekt fakta i ämnet. Folk tycker för mycket men vill inte bemöda sig med faktakoll. Inte konstigt man inte klarar av att läsa svensk press. Det är lättare att anta att allt är någon form av lögn.

 2. Aldous Huxley sa följande citat:
  ”Vi ljuger för oss själva så att vi ska kunna ursäkta oss med okunnighet, rättfärdiga våra handlingar med dumhet och oförståelse, vilket gör att vi med gott samvete kan fortsätta att såväl begå som tolerera de grymmaste brott.”

  Tack Lena för en klockren analys.

 3. Hade aldrig hört talas om killen för förutom att namnet nämnts ett par gånger här. I går natt hade jag en timme över innan jag skulle lägga mig så jag såg intervjun. Nu litar jag inte på Sweeb-tv heller eller Dammegård och Witte. Plus den här ex-snuten då. Känns mer som avstängningen från YouTube var planaerad så att Svensson skulle förstå att den här kanalen är viktig. Det är därför dom släpptes tillbaka. Swebb-tv känns mer och mer som Sveriges version av Alex Jones. Disinformation och kontrollerad opposition.

 4. Att sänka swebbTV för en – EN intervju som jag håller med om är dåligt förberedd är lågt. Samtidigt dra hela alternativmedia med SwebbTV:s misstag i CA fallet är lågt.
  SwebbTV är den kanal som tydligast avslöjat klimatsvängen och håller på att suga ut våra sista skattekronor är lågt. För min del har jag tagit tillbaka Lars Bern som en mycket viktig samhällsdebattör vilket ingen här kan ta ifrån honom. Så det blev en månad jag pröjsade 25 kr för att lära mig detta. Tack för mig.

 5. Nej, så är det inte riktigt, kan nog se ut så på ytan. Diskussionen började i maj, och startades upp av Ingrid C som sa mig i ett poddavsnitt – Ingrid och Maria – att hon är orolig för hela alternativmedias trovärdighet pga pedofilprossan. Det har hon säkerligen tagit upp med alla för den oron är/ var djup. När SwebbTV då gör en intervju som nu skedde säger man lite under täcket att vi skiter i oron. Nu är det fler och fler som undrar om SwebbTV är svenska motsvarigheten till Alex Jones, och den känslan blir inte svagare av att man indirekt säger att vi skiter i oron. Sen får inte alternativmedia vara en helig ko, man inte får granska, det tjänar de absolut ingenting på. Vill de bli stora och marknadsledande i framtiden måste de börja kolla fakta.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.