En läsarfråga om Lennart Hansson

Skärmavbild    kl

stefaanEn läsare undrade i ett mejl om jag tror att en sån som Lennart Hansson mördades, och det tror jag inte alls. Han avled snabbt, gissningsvis i en trafikolycka eftersom han åkte motorcykel, och han hade cirka 3500 prenumeranter och inte 350 000.

Jag har sökt på dödsdatum och ”Vellinge” och hittade en olycka men inga namn. Jag har ingen lust att kontakta anhöriga.

Även om han hade haft 350 000 tittare gjorde han det han ”ska” dvs det är meningen att vi ska slakta regeringen…  alla som framställer den som helt inkompetent, består enbart av idioter – jämför med händelserna i USA nu där demokraterna framstår uteslutande som superkorrumperade blådårar – och det finns ingen anledning att avliva folk som hjälper till i det bygget.

De som ev. avlivas är folk som inte gör det de ”ska”, och i vårt land har jag nog bara hittat en och det är författaren Mats Johansson, som är den ende jag hittat som sa högt att Decemberöverenskommelsen var en statskupp.

Å andra sidan är den sidan inte nedtagen, och det tas ner sidor från nätet i en väldig fart numera. Jag har ett program som upptäcker döda länkar – jag låter dem ligga kvar och länken blir då överstruken – och det är en massa sidor som inte minst handlar om korruption som tas ner.

Jag har träffat Mats, många gånger, som var gift med en väninna till mig, och han hade huvud, och dog väldigt otippat och officiellt var det hjärtat. Men det kan påverkas numera via vapen som stänger av just det. Jag säger inte att han blev dödad, men jag säger att han är den ende jag hittat som det hade varit vits att göra sig av med. Det finns ju ingen som helst vits att göra sig av med folk som jobbar med de olika punkterna i schemat t.ex. polarisering.

Skärmavbild    klNär kungen ifrågasatte mobbningen av sd, han sa att man måste respektera folks val, så fick han en bil i sidan på sin rätt omedelbart, och det liknar mer ett håll-käften-attentat.

Samma gäller då Reinfeldts livvakt hittades död på toaletten i statsministervåningen – känns inte helt bra.

Vi har ju också sett att kungen och Victoria gör sig redo för att kunna lämna landet, och hinner de inte ut nyps de direkt, längre fram. Kungen har också slaktat halva kungahuset genom att ta bort alla sina barn utom Viktoria, som han inte kan ta bort, så han har nog fattat.

Det knepiga med fascistbygget är att de som man uppfattar som ”stridisar” MOT… egentligen medvetet eller omedvetet bygger fascismen.

Kapitalet manar upp till kamp | Mats Johansson (1951–2017 )

Cause Effect Fascism

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

3 kommentarer

  1. Ett annat mystiskt dödsfall är medborgarjournalisten Bechir Rabani från Helsingborg. Veckan innan han dog besökte han Aschberg. Fick bara träfa hans aggressiva fru men inte Robert. I reportaget lade han även in familjens historia, inklusive den om hans farfar den röde bankiren Olof. Inget nytt för sådana som oss. Men jag kände väl att han gjorde det mer för att försöka väcka svensson. Förmodligen skrev han under sin dödsdom när han meddelade att det skulle komma en andra del av Aschberg som skulle bli ren dynamit. Vad det var får vi förmodligen aldrig veta. Han dog en vecka senare i en ”hjärtattack” För ganska exakt två år sedan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.