Två kärnfrågor, och nu blir du nog av med ditt land

Den första kärnfrågan ställs ovan; är det människorna som är demokratins problem, och mitt svar är ett tveklöst ja. Massan är för lättmanipulerad för att den ska kunna fungera som den är tänkt rent teoretiskt. Nu försvinner den med automatik när fascismen, som är en enpartistat, tar över via mångåriga och infernaliska manipulationer, och det visste redan Platon att den övergår först i en demokratur och sen en diktatur.

Den andra kärnfrågan är om vi som land och folk kan överleva framöver, och det kan vi inte, och ska inte heller, och det låter som en dom, och är det också, hämtad ifrån det fjärde budordet. Vi har inte en sportmössa.

Hedra din fader och din moder, på det att det må gå dig väl och du må länge leva i ditt land. (Visa respekt för alla äldre, kunskap, visdom.) Nu är Gud död hos oss, så vi bryr oss inte om budord, vilket inte borgar för att de inte stämmer.

Det fjärde är det enda som innehåller ett löfte, och ett inbyggt hot, dvs om du bryter mot det får du inte leva länge i ditt eget land.

Vi ska studera varför vi omöjligt kan få leva länge i vårt eget land
Honor your father and mother or be put to death

 

Stefan Löfven försvarar Sveriges coronastrategi i en intervju med CNN
På frågan ommat den svenska vägen var ett misslyckande blir svaret ”nej”.
Men Joakim Dillner, professor i infektionsepidemiologi, håller inte med:
– Den svenska strategin måste betraktas som ett misslyckande, av den enkla anledningen att vi har väldigt många dödsfall.
Läs mer

Vi har lyssnat förr på en visselblåsande läkare, som berättade att istället för att ge gamla syrgas, fanns ingen ens, gav man dem dödshjälp, som döptes om till Palliativ vård, så vi talar om överlagt mord, med budordsglasögonen på.

Till vänster har vi det lite långsammare mordet i form av svält, och enligt en professor mördas 41 individer per dygn den vägen. Var femte dör inom en månad på äldreboendet.

Jag har haft nån timmes samtal med en man med hög IQ som anser att Covid-dödssiffrorna är uppblåsta, och jag lutar mig mot min domstolserfarenhet som säger mig att om de är manipulerade är de i så fall nedtryckta. Dessutom räcker det med en mördad, siffrorna är så långt ointressanta.

Enorma mängder människor är berörda, förutom de som mördas, och jag tänker på allt ifrån biträden som bär ut tre köttbullar till middag till alla Covid-debattörer, som inte bryr sig det minsta. Lättja är en av dödssynderna. Åldersförakt ingår  då en fascism byggs, och den svenska är i princip snart färdigbyggd.

Den protesterande professorn i videon saknar i princip publik, få svenskar bryr sig
De lägsta pensionerna ligger väl 4000 kronor under fattigdomsgränsen inom EU, och ingen bryr sig, mer än de som är på väg att svälta ihjäl av den orsaken också.

Jag kan förstå varför de som nu bryter mot det fjärde inte får leva länge i sitt eget land. Barn gör aldrig som vi säger, de gör som vi gör. Om man via sitt eget beteende lär ut brottet mot fjärde, och dessutom lägger till lättjan, så blir man med automatik livsfarlig för nästa generation.

 


Ett framtida vanligt vapen som universum, den högre makten, Gud kan använda sig av är solar minimum. Vi har sett jordbävningar i 8-10 länder det senaste dygnet, och sett utredningen varför, och att de nu drar igång den lilla istiden,

Solar Minimum cycles and historical events

 

Spread the love
Om Lena Holfve 10812 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.