En läsare som inte hann med, talar ut

bobubbla

Jag har fått ett mejl, som jag inte får publicera men väl skriva om, och det är en läsare som har läst mina texter i åratal om bobubblan, och som nu ångrar att denne inte handlade tidigare. Nu räcker lönen bara till boende, och absolut inget mer.

Det läsaren menar är att denne har läst mina texter, Lena skrev…
Men det betyder inte att det blir ens eget, ens egna uppfattning. Jag vet inte hur man har fått ett helt folk att aldrig utreda men det är egna utredningar som måste göras. Då blir det ens eget, och då är våra hjärnor intresserade.

I  nuläget är det vanligaste att man debatterar; hon har rätt ! Hon kan inte ha rätt!

Rekordet var nog en  ung servitör i Solna som jag testade nått på, och som sa mig att om jag hade rätt skulle partiledarna säga till. Han läste aldrig en tidning, såg inga nyheter, ute att göra det.

Sen ingår förnekelse i kurvan högst upp – denial – även den är ursmart byggd, och vi befinner oss bara i början nu av nedgången.

Videon startar där det sägs att vi inte kommer kunna frakta varor från främmande länder längre:
(Inget utanför staten.)

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.