En läsare prickar helt rätt

lb

Jag ser direkt i ”Joe Bidens” ansikte att något är fel, han ser ut som en konstgjord plastdocka.

För egen del litar jag inte för ett ögonblick på USA (Nato) och lär heller aldrig någonsin göra med tanke på alla krig de startat runt om i världen med att bomba sönder land efter land under täckmantel av ”demokrati” sedan 1945 som sedan satt igång enorma flyktingströmmar och ett ofattbart lidande för miljoner människor.

Sedan USA (Nato) störtat regeringar och bombat sönder länderna har de sedan plundrat länderna på alla deras tillgångar. På detta sätt har det sett ut sedan 1945. Omvärlden accepterar inte detta längre och nu är det stopp för västs demoniska framfart.

https://www.svd.se/a/APGPqM/reporterveteran-usa-sprangde-nord-stream


Det är så jag uppfattar situationen också, plus att man kan inte ”hålla på Nato” utan att ha nån form av mördar- och rövarsinne själv.

En sak som har fördröjt detta beslut gestaltar jag bäst genom att visa att förra året hade TRNC sin absolut första trafikkontroll för att sätta fast rattfyllon.

I många år har jag haft samtal med  turkcyprioter om den metoden och de har helt rätt i att aktiva alkoholister är mycket, mycket sjuka.
-Man kan inte straffa sjuka…

Sant, men man får heller inte bli medberoende till dem, och hjälpa dem i deras missbruk, så de blir ännu sjukare, och kör ihjäl ännu fler.

Vi kommer att få höra oftare och oftare att västfolk är mentalsjuka därför att omvärlden måste dit, till den uppfattningen, innan man sätter de gränser du ser kommer.

Det är vad ryssen till vänster säger också, och han upplever att västfolk projicerar mycket, och det är även min upplevelse. Inte minst för att det är ett alk-drogsymtom.

Listan

https://youtube.com/playlist?list=PLVmHtRW0bTN-JTFHL-U02jVf9mtP0oe6D

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.