Det var en pedagog, Giovanni Gentile, som bestämde…

Om man vet om att det är meningen att man ska gå i taket, så gör man inte det alls, är min erfarenhet.

Jag ruskar på huvudet och säger:
Giovanni Gentile, crazymaking!

Det är också intressant att kvinnan nedan beskriver Sverige som ett ”välfärdsland”. Det bygger man, för att kunna beskatta maximalt, och för att ha något att skjuta i sank, när befolkningen ska terroriseras.

Det är nog minst 20 år sen jag uppfattade Sverige som ett välfärdsland. Här och nu har vi över 10 000 hemlösa över 65 år. När jag var uppe år 2015 bodde jag i en vanlig hyreslyas gästrum, som innehöll såväl möss som mögel. Jag hittade en död mus, på stolen där jag hade lagt mina kläder. Badrummet stank mögel. Men den falska självbilden sitter som berg.

Vi ska nu lära oss att rösta ”rätt” så blir allt bra igen… och uppror ska fram.

Listan

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.