Det här förklarar varför folk får hjärndimma efter Covid

Det blir lite skrivsemester, en till tre artiklar kvällstid utlovas, fram till den 24 augusti. E-post besvaras kvällstid:support@lenaholfve.se. Ha en skön sommar, sola, sola, sola, och bygg immunförvar.

resultat kopia

Om det är svartmögel så biter Utmattningsskolans program.

Det förklar varför Asiens folk återhämtar sig men Sverige inte har/ kan rapportera in friska, då man inte kan bota hjärndimma i Sverige pga fixeringen vid att den är psykisk, social, arbetsrelaterad. Den är fysiskt framkallad och väldigt ofta är det mögel i botten, koppar är en stor rot också liksom uran.

 

Spellistan för Covid internationellt

 

Spread the love
About Lena Holfve 8963 Articles
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.