Det är snart slut på hånflinen

demosds

Nu drabbas jag inte nämnvärt, eftersom jag inte befinner mig i Sverige, men situationen är alltid den att de som kan -ismerna vet exakt vad som kommer att hända då bygget följer ett visst mönster samt de scheman jag använder.

Samtidigt som det byggs en fascistisk ekonomi med minitiös planering jagar folk scapegoatgrupper av typen invandrare.
-De tar vår välfärd!
Säger man som det är möts man av ett leende eller öppet hånande.Det har varit så i tio år minst att folk på allvar tror att om man kan få alla att rösta på SD, få alla att tycka samma sak, så fixar sig allt.

Vi mutades väl främst för att krossa fascismens farligaste fiende; familjen. Det har dock visat sig att staten är ingen bra pappa till alla barnen.

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.