Det är patrioter det handlar om…

Det kan man givetvis inte säga högt att man vill ha krig, många krig, så man blir av med right-wingfolk / patrioter. Jag undrar om väst hade räknat med att ryssarnas ledare och parlament kan ideologier??? Det kan även mina ryska vänner.

Russian forces launched a devastating attack on the eastern mining town of Soledar destroying bunkers and underground tunnels. US congressional delegation says Ukraine is winning. Zelensky asks for more money during Golden Globes performance.

Listan

https://youtube.com/playlist?list=PLVmHtRW0bTN-JTFHL-U02jVf9mtP0oe6D

 

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.