Det är inte politik som får folk att vilja flytta ut just nu

The following two tabs change content below.

Lena Holfve

Nyutgivna böcker: "Utmattad - Fri från hjärndimma", "Mögelförgiftad", "Sömnlös", "Parasitfri". Fyra tidigare produktioner; "Är barn allt? En bok om barnlöshet", "Botten Upp - en bok om att leva i närheten av alkoholproblem" och kriminalromanerna "Häktad på sagolika skäl" och "Mordet på Törnrosa" finns nu i Internetbokhandeln.
Klicka

Många funderar på att flytta ut, sägs det, och vi ska kika lite på energin runt den viljan.

Innan vi gör det vill jag göra klart att som jag ser det lär ”alla” behöva maka på sig från norra halvklotet i sinom tid pga solar minimum, se video längst ner.

Men den alltmer omskrivna viljan att flytta ut nu har med den rådande energin att göra. Tyvärr är energilärorna döda eller aldrig födda i vår kultur och det är ett ohyggligt handikapp som vi ska se nu:

Om du flyttar mig ifrån TRNC till vilket annat ställe som helst blir jag på många sätt ”en annan”. Åker jag 45 minuter med bil, och över till södra Cypern, är det som att åka till Sverige. Stressen slår emot en omedelbart.

Flyttar du mig till Indien blir jag verkligen ”en annan” och det är ett stort skäl varför man bör hyra sig fram först i möblerade bostäder om man vill testa ett nytt land. Du vet aldrig hur du reagerar i en helt ny energi. Vi tänker inte ens på det eftersom vi aldrig talar om energier trots att allt är energi.

Tar man fram en ren energikarta för just mig och Stockholm är det en mycket bra plats för mig, fungerade väl i många år, och jag är också född där. Du kan ta fram energikartor på dig själv och vilken ort som helst, och det kommer vi att göra inom 100 år innan vi flyttar på oss – vad det än gäller från bostad till en ny arbetsplats.

Klicka

I framtiden kommer vi att använda energikartor, och vi kommer att kolla vattenkvalitén, liksom om det finns osynligt svartmögel, hur ofta lärare säger upp sig i skolorna, hur gamla hanteras, hur barnen mår, hur lagarna ser ut men just nu ser vi mest till utsikten, ytskiktet och standarden.

Vi läser av folk på sju sekunder därför att vi dömer de vi möter efter deras utseende.

Vi är alltså ytliga
Det beror bland annat på att västmänniskan vill inte ta ansvar för går det åt skogen vill man kunna spela offer, och det kan man inte om man utreder och tar ansvar. Vi är också helt marinerade i sociologin.

Så, det lär flaxa ner folk mot Spanien och Portugal främst, tror jag, och bloggaren Helena Palena varnar för alla världens storstäder.

Jag har ett problem med tanken att eliten vill ta livet av 95% av befolkningen, och det är att om det sker försvinner 95% av konsumenterna – vem ska handla deras varor? Å andra sidan är psykopater helt skruvade i allmänhet och brukar gilla att leka med människor.

Jag har inga problem att förstå att ”eliten”, som den kriminella maffian kallas, vill ta livet av handikappade, sjuka, etc. för det är klassiskt och man har under en rätt lång tid kunnat se mönstret att de lockar fram de grupper de vill ”åtgärda” längre fram.

Via media gjordes det inne och modernt att vara homosexuell, och de sprang snällt iväg och registrerade sig parvis i databaser, och feminismen har drivit fram galna kvinnor som numera finns i grupper och vistas på samma ställe.

Ögonen får syn på en snygg pool…
Intervjuar man flyttsugna lär nog lejonparten säga att de vill flytta inom EU, och frågar man om de vet vad som händer när EU brakat samman så har de inte utrett det eller ens tänkt på det.

Frågar jag om de vet att ”befria sig” är den aktuella mycket starka kollektiva känslan just nu lär de säga nej, och titta konstigt på mig.

Jag har på samma sätt sett väldigt många skriva på FB att de, precis som jag, ska rensa och ta bort folk som inte svarar, som inte ger nått igen, där balans saknas, osv, och det är också den aktuella kollektiva energin just nu.

Vi protesterar nu om det saknas etik, moral och ärlighet och vi kommer kräva djup och intimitet och det ligger i linje med vad energifolket sa före månadsskiftet att alla måste sätta sig på ärlighetsexpressen – eller få ett helvete med start i sommar, och det eländet pågår i 20 år.

När folk börjar protestera runt etik, moral och ärlighet dyker det upp artiklar av typen; ”Fler fritidsgårdar stoppar inte mördarna” och ”Kriminella fick 21 000:- i månadslön”.

Sociologins dödsryckningar?
Förr eller senare dör sociologin men faktum kvarstår att vi sen tidigt 70-tal inte har velat ta ansvar, och det ”mellanmänskliga” har lagts ut på experter via skattsedeln, och det systemet går nu sönder.

Idag har vi en hel generation som inte kan ta ansvar, de vet inte ens hur man gör, och de kommer inte att utreda nämnvärt. Jag hade två svenska gäster på besök idag, och en av dem sa:
-Kvinnorna är mest beroende av staten.

Det påståendet får vi sova på, men det känns rätt klockrent vid första anblicken, och stämmer det får de svårast att vända den ryggen. Flytta ut är en sak men på sikt måste nog inkomster komma ifrån den lokala valutan.

Tom nedan varnar dock för befrielseyran som råder just nu:
The big question of 2019 is are we lying to ourselves and/or others? 

De som låter propaganda styra kommer med automatik att ljuga för sig själva, och de som sysslar med sånt ljuger med automatik för andra. Den som finns i väst och i västs medier är helt barock många gånger och jag hoppas att botten är nådd snart.

Just svensken har ett stort problem
Min hyra, som betalas med dollar, i TRNC har ökat med 20% på fyra, fem månader, och jag har ”turen” att liran fallit mer än kronan för om den inte hade gjort det hade även maten med mera ökat med 20-30% på kort tid.

Men än värre är att det hela tycks vara satt i system med start runt 1975, som allt annat elände. Kronan har gått ner med 87% mot CHF under 50 år.

Det är därför vi i princip inte har haft några reallöneökningar alls och bilden visar ett plundrat folk och land bakvägen medan du sov. Banksters dödar den lokala valutan.

När bobubblan spricker, och det gör den, kan kronan mycket väl halveras, eller rasa än mer, och jag ruskar redan på huvudet då folk säger att de t.ex. ska flytta till Portugal, som redan är dyrt för oss.

När folk klagar över att man inte har någon yttrandefrihet i Sverige längre, och därför ska de flytta till Spanien, får jag hicka.

Spanien var det första landet som utropade sig själv som en fascistisk stat.

Till och med Aftonbladet har det klart för sig; Spaniens framtid: En auktoritär stat där yttrandefriheten viftas bort.

De som flyttar ut och låter endast ögonen styra kommer att få problem, tror jag.

Det krävs månaders djupa, djupa utredningar först och i en tid där en psykiatriker, som bor här delvis, sa mig att ett av Sveriges störst problem är identitetslösheten; folk vet inte vilka de är, vad de har för behov, ens vad de vill – de bara följer med i vinden. Det kändes som om hon talade om en drevmentalitet även i vardagslivet. Flyttar en stark individ till Spanien följer hela kvarteret efter…  UMS har en populär kurs som löser det problemet långt.

Varför är energilärorna bra att använda?
Tom skriver; With liberation there comes responsibility lest freedom becomes mere license. Ser man, som nu, att det är frigörelse i luften bör man som klok och vis notera det så man inte lurar sig själv.

Man kan drömma om att flytta ut under en sån energi, men utföra handlingar först då den vågen är mindre stark, för om du bestämmer dig för att flytta ut när en sån energi inte råder är den mer förankrad i vad vi kan kalla för långsiktig verklighet. Jag själv är insnodd i samma kollektiva energi och kände starkt för att dra mig längre ner söderut men eftersom jag vet om att denna energi råder flyttar jag beslutsdag från idag och två månader framåt. Det är lite som att bestämma sig för att inte ta båten och ge sig ut när Rapports väderkarta meddelar att det ska bli storm i morgon.

Vi saknar energiutredningar helt i vår kultur, och det är ett handikapp, och det borgar för ogenomtänkta beslut och felrekryteringar, som kostar miljarder, t.ex.

Har Tom rätt, och det brukar han ha ofta, kommer vi få se frigörelse nu t.ex. strejker, många skilsmässor och uppbrott, folk som lämnar jobb och bara går ut genom dörren, och många artiklar om moral – omoral, med mera.

De kommer felaktigt att kalla sina handlingar för politiska/ sociala / psykiskt betingade – men det är just nu en ren energifråga. De som är förgiftade av t.ex. psykofarmaka, stora mängder alkohol etc kommer inte att nås av den på samma sätt, det krävs ett klart sinne.

Toms samtal med oss i videon nedan kan ge den som vill frigöra sig från något smarta dimensioner som är väsentliga och djupare än att bara kolla in yta. Den som har hyfsad koll på de kollektiva energierna förstår sin tid, sig själv och andra bättre. Men det är givet att t.ex. vår stora hjälpindustri ogillar det hela och skriker humbug men metoderna är tusentals år gamla, och välfungerande om proffs är utförare.

Nu Kaypachas energianalys:

When there’s a lack of depth and intimacy,
Ethics, morals, or honesty,
I know that it begins with me,
Standing in truth with integrity.

Jag kommer att flytta så snart det går, skriver en.

With liberation there comes responsibility lest freedom becomes mere license. What can I say? Know what I mean? Unevolved Mars conjunct Uranus can be rebellion for rebellion’s sake, simply being the ego refusing to submit to the laws of love.

Or, as I mention in the report, it can strive for the highest expression of penetrating and acting from an awakened state of consciousness.

Now, Mercury/Neptune
and Venus/Saturn are following up to check and see just where in that spectrum we are!

The big question of 2019 is are we lying to ourselves and/or others? Are we pretending to be something/someone we’re not in order to get something?

Especially with this new Moon in Aquarius, when we step outside and witness ourselves and our lives we may find some old fears and insecurities still dictating our behavior.

Alas, what are we to do? The trick during this full Moon, and I believe the rest of the year, is to keep trying. Keep plugging away and ”shooting those hoops” in the hope of making a
swish!

Not give up playing the game if the basket isn’t made after who knows how many tries lol!

Thus, having some patience and compassion for ourselves will also help us give others some slack in their game.

Remember: ”It’s not whether you win or lose, it’s how you play the game!” Injoy!

 

 

 

The following two tabs change content below.

Lena Holfve

Nyutgivna böcker: "Utmattad - Fri från hjärndimma", "Mögelförgiftad", "Sömnlös", "Parasitfri". Fyra tidigare produktioner; "Är barn allt? En bok om barnlöshet", "Botten Upp - en bok om att leva i närheten av alkoholproblem" och kriminalromanerna "Häktad på sagolika skäl" och "Mordet på Törnrosa" finns nu i Internetbokhandeln.

Böckerna finns i alla de former hos Bokus!

Om Lena Holfve 787 artiklar
Nyutgivna böcker: "Utmattad - Fri från hjärndimma", "Mögelförgiftad", "Sömnlös", "Parasitfri". Fyra tidigare produktioner; "Är barn allt? En bok om barnlöshet", "Botten Upp - en bok om att leva i närheten av alkoholproblem" och kriminalromanerna "Häktad på sagolika skäl" och "Mordet på Törnrosa" finns nu i Internetbokhandeln.

2 kommentarer

  1. Sverige är det främsta landet vad beträffar segregation och åldersfascism. Det är en gammal sanning att se hur humant ett samhälle är mot de gamla, sjuka och alla andra försvarslösa. Propagandamaskiner kan skrika sig hesa om de godas samhället. Alla som kan se tänka ser med en gång hur ihålig deras propaganda är. De beväpnar sig på alla sätt och samtidigt avväpnar de oss på alla plan. En synnerligen djävulsk agenda.

2 trackbacks / pingbacks

  1. Det är inte politik som får folk att vilja flytta ut just nu – Författare Lena Holfve – Life, Death and all between
  2. Det är vad det går ut på, och det ”ser” alla som tänker efter - Författare Lena Holfve

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.