Det är en myt, ingår i schemat

Vi ska tro att DOM finns, västglobalisterna! Bill Gates! Busarna! De styr hela världen!

Hela bygget kretsar snudd runt tron på att DOM hotar oss!
Därför är det skottpengar på World Economic Forum, och runt dem skapas rena rama lögnhärvor. De påstås ha sagt ditt och dutt, finns aldrig bäring.

Det finns inga globala nissar som styr där jag befinner mig. Västbolag släpps inte ens in i Indien. Fascismen byggs av hela branscher, där den dyker upp, i väst, med andra ord.

Västbankerna samt västs energibolag känns rätt misstänkta, och de tar sig fram via mutor, hot, utpressning etc. Black Rock, video 2, är under utredning men den typen av paraplyorganisation kan vara aktuell.

Vill man crazymaka svenska pensionärer behöver man inte ens ha folk inne på Pensionsmyndigheten, räcker med hackers.

Bloggarna är viktiga; de bygger upp känslor av förtryck… Lejonparten är säkert omedvetna om att de är viktiga. Vi ska föras mot nationalism, inget annat, och uppror/ inbördeskrig. Och är man inte vaken är man med dom, och ska hängas slutligen.

Listan

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.