Uppdat – Den rika tillgången på fri sex borgar för det

Grafikern på sitt bröllop som jag bevistade

sex ePlus att man vill ha ligister kvar. Jag har haft många och långa samtal med asiater om det här, och de som drar upp till Europa är i allmänhet unga med stora familjeproblem. Familjen blir därmed maktlös, och får inte sällan hem sina unga i en kista.

Eller som kidsen säger:
-Vi skulle inte våga åka upp dit, det är farliga människor där! Kidsen talar med Annas pappa en timme varje kväll, och det är normalt, och det tror jag inte att dessa unga män gör… De har rymt hemifrån många av dem. Asiatiska föräldrar kan ofta vara topp tunnor rasande över att de kan sticka till oss och få mat.

Men framförallt behöver du inte gifta dig, och ta ansvar, för att få tag på sex.

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.