Den kanske största skillnaden, och framtidsplanen

hjartefraga e

Ovan har vi Lundell, den som bäst och genialt fångar arketyper, och som gestaltade grundproblematiken i ”Kär och galen”, som kom ut 1982, problemet har alltså varit ”offentligt känt” i snart 40 år, och i det moderna Sverige.

Vi har uteslutande det som i Indien kallas för LOVE MARRIAGE, det startas upp av sex, dvs det gör oss kära, och det håller i knappt ett halvår, max 18 månader, sen klingar hormonet, Oxytocin, av. Det som sen fick Lundell att sjunga; ”kom och gör mig kär och galen igen”. Går tyvärr inte. Det som fick Lundell att sjunga om ”slutna rum”, precis, du kvävs därför att du är i fel energi.

I Asien försöker man därför hålla sig till ARRANGED MARRIAGE, som vi misstolkar och tror att det rör sig om tvång.

Nix, det är mer en utredning som görs för att ta reda på om man passat ihop. Indien har världens lägsta skilsmässotal, och jag ser ständigt par som det strålar om som varit ihop i 50 år.

Jag ser aldrig den typen av par i väst, och det fick mig intresserad, så jag har utrett frågan i säkert tio år nu, och spar resultaten till en ny-gammal bok.

Jag ska sätta mig med dem nu, nån timme om dagen, och det blir jag som läser mina gamla storsäljare.

Jag har scannat in den gamla boken ”Könskriget”, och ska nu besvara mig själv, 35 år senare, och på omslaget lär det väl stå;

Lena Holfve
läser
Könskriget

I den kommer jag att komma in på just denna fråga därför att vi kommer att följa efter Asien längre fram. En sak jag ser redan nu via omslaget är idealet i väst att partnern – mannen – ska vara bästa väninnan, och det ingår väl i feminiserandet av männen. I den nya boken, som lär bli väsentligt tjockare, ska jag ta och strimla det där feminiserandet i bitar.

När jag är klar med det arbetet ska jag skriva;

Lena Holfve
läser
Fyy 17

Då är det dags att strimla den västerländska barnuppfostran i bitar, och det här kommer ske från och med nu, tills jag är klar, men jag ämnar inte skriva ihjäl mig.

Det får bli de första timmarna på morgonen, och mitt tidsarkiv här får fyllas på därefter, och däremellan ska jag simma, vi har två pooler på gården, men inte före den 1 juni, jag vill ha varma pooler.

-Badet, bussen och bädden, sa jag till DN nångång då de frågade var jag tänker som bäst. Vi får ändra det nu; Vid ”mitt” bord på ”min” strandkrog, i poolen och direkt när jag vaknar.

Video 2 blottar vår kultur…

Man har satt titeln; Vi bestämde oss första natten, men Hans Wahlgren säger tydligt att de pratade, vi tolkar det som sex, i världens kanske mest sexualiserade land.

Jag har förstått förr att Christina Schollin hade rätt stentuffa storebröder, det pratades länge, så sammantaget är nog Schollin – Wahlgren ett tvättäkta ”arranged marriage”, och det har hållit. Christina beskriver också hur de planerade – arrangerade.

Spread the love
Om Lena Holfve 9227 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.