Den här kursen ska jag gå, och Challenge to all Skeptics!

Jag har utrett energifolkets trovärdighet sen mitten av 80-talet, och det börjar bli dags att lära sig energi själv, och på allvar… Jag har anmält mig till kursen.

Jag ska ge ett bra exempel på varför

Min norra nod

Jag har testat hur folk ser på mitt yrkesliv, och jag tänker då på böckerna och alla mina nuvarande och gamla humanjobb.

Testet gick ut på att fråga människor jag känner om de någon gång har funderat på dem, och det har de. Jag har bett dem berätta hur, och sen har jag berättat för dem om norra noden. Den anger varför vi har fötts, och sköter vi inte den livsuppgiften lär vi få stryk.


Då slutar kompisarna undra
, och börjar istället fråga när jag tänker starta något nytt konstigt och pionjäraktigt.

Svar; inget nytt nu, det lär bli fokus på mögelförgiftningar ett bra tag, och peppa idag friska och återställda att börja föreläsa, efter Covid.

Energikunskapen är komplicerad (Axis1 Axis2 ) men det är ostridigt, i min värld, att man får en väsentligt bättre förståelse inför sitt eget, och andras liv.

Den ger en djupare insikt också inför det faktum att vi är olika, och det tror jag att varje svensk behöver eftersom vi kommer ifrån en kultur där alla helst ska vara lika, vilket lett till en kollektiv identitetslöshet som är omfattande, och en underlig tro på att det ens vore bra om vi var det.

En sak som är enormt spännande är energiutredningar av länder och platser. Jag utredde för tio år sen, och min energi mår absolut bäst på norra Cypern och i Peru.

I Norge har de nu kommit så långt att du kan få studiebidrag för att plugga det här. I Asien finns universitet och professorer, och i videon ser vi ett riktigt litet geni som förklarar.

VEDIC ASTROLOGY IS ABSOLUTELY TRUE…. Challenge to all Skeptics!

Spread the love
Om Lena Holfve 9186 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.