Den absolut mest spännande framtidsteorin

Jag personligen tror att den stämmer men lutar mig mot väldigt lite, än så länge. Det första tecknet, anlände över en natt här i TRNC, och det var ett dygn då absolut varenda vovve slutade springa efter katter. Jag har frågat 90-åringar; aldrig nånsin hänt förr. Tidigare åt de upp katter som inte hann undan. Numera kan man se dem gosa med katter…

Det andra stora tecknet var då ljuset helt förändrades; de gröna bladen blev mycket grönare och det såg jag först i Indien, och när jag kom till TRNC var det ett normalt ljus men nått år senare samma ”nya” ljus som i Indien. Uppe i Sverige var det ingen skillnad men efter ett par år upplevde jag detsamma där. Känns som om förändringen börjar vid ekvatorn, och tar sig uppåt.

Sadhguru har sagt, om detta fenomen, att de tokiga lär bli tokigare och de lugna lugnare och här i TRNC är folk kolugna. Det räcker med att läsa kvällspressens förstasidor för att ta sig för pannan. Ibland får jag för mig att det är en snabbevolution vi ser.

Upptäck sanningen om den 5:e dimensionen och hur den formar vår verklighet i denna måste-se-video. Från obestridliga tecken till tankeväckande ledtrådar, du kommer att få en djup förståelse för detta extraordinära koncept. Oavsett om du är en skeptiker eller troende, kommer den här videon att öppna dina ögon för kraften i den 5:e dimensionen.

Framtidslistan

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.