De drog två kort till nu, gå inte på dem!

Skärmavbild    kl

Vi vet att rättshaveristerna ökar rätt våldsamt, och det är meningen, om vi ser till dessa två kort, som drogs nu senast i lördags i vårt land, och jag tänker på nedstängningen av Swebbtv.

Då blir det reaktioner över att vi inte får prata, yttrandefriheten är hotad, vi får inte säga vad vi vill = då har inte vi någon makt. Folk blir arga, upprörda och det skrivs spaltmil dvs alla pratar ännu mer, och det är avsikten.

Befäst pratkulturen, och se till att alla reagerar
Man skapar nya rättshaverister, bland annat då dessa två kort dras ur leken, och jag visade dessa två kort för en som är långt, långt gången in i rättshaveristmörkret, och jag fick det svar jag trodde skulle komma:
Skärmavbild    kl

De ”svarar” på korten precis som de ska, med andra ord, och för att få svar på frågan ”varför?” måste vi tänka i frekvenser.

Det gäller att få folk att tro att man genom att prata, skriva, starta namninsamlingar, demonstrationer, gräla på FB etc förändrar världen men det enda som händer är att dessa människors egen frekvens sjunker, och det är poängen.

De ska få ”yttrandefrihet” på hjärnan:
Skärmavbild    kl

De blir mentalt helt inburade, och det är absolut meningen, och de kommer sen inte ens i närheten av det vi tog upp nyligen om resurser och energier t.ex.

Även om de skulle lyssna, läsa och lära sig kommer de inte kunna komma upp i den frekvensnivån som krävs för att använda sig av energikunskaperna.

Jag har också noterat att en del av dem tappar hela sin maskulina energi
maskulin energiDet enda viktiga är yttrandefriheten, så de kan t.ex. misshandla Pedofilfrossar-barnet hur mycket som helst – man måste ju få yttra sig!

De fimpar att skydda en sjuåring!

maskulin
Kolkällaren

Yttrandefriheten!!!
Man måste få debattera!!!

När de sänker sina egna frekvenser, för att korten får den effekt de ska få, klarar de inte de frekvenshöjningar som är mot jorden nu.

De ”flyger” när frekvensen höjs, och då ryker omdöme med mera. För att klara frekvenser upp emot 50-60 eller 110 som vi har sett måste du vara jordad. Kolugn, och du får inte gå på alla deras provokationer.

De blir dessutom helt empatilösa
Vi kommer att få se dem allt mer aparta, och just mentalt inlåsta, och de kommer skriva spaltmil, och starta nya kanaler… och rädda yttrandefriheten, och, och, och… nere i kolkällaren.

De TROR att de HAR RÄTT – men de har inte det
De är helt övertygade om att ”makten” försöker få dem att sluta prata! Det är precis tvärtom; de ska lockas att prata ännu mer!

Och, bli av med all frisk maskulin energi, och gå ner i kolkällaren frekvensmässigt.
En sån individ läser inte mig t.ex. Har inte tid!

Skärmavbild    klDen eller de som skapat korten – planen – är ursmarta
Jag var ett barn på 50-talet, då det blev inne att ”prata om problem”, hade man inte gjort förr. Läkare fick inte ens meddela döende att de skulle dö.

Jag frågade min far en gång varför det hade varit så;
Du får absolut inte prata om problem! Jag fick svaret;
-Prata kan aldrig lösa problem, tvärtom, du får fler, problem vill ha sällskap, du kan bara ta dig ur problem via handlingar.

Mycket snack, och lite verkstad, med andra ord. Det är planen.

Sadhguru: Don’t Let Your Mind Limit You

https://www.youtube.com/watch?v=Ojt6PdY9fy4

 

 

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.