Därför att psykopaterna har helt andra hjärnor

En sak jag blir megatrött på är antydningarna som går ut på att det skulle vara okej att slå ihjäl sina döttrar, fruar etc. i exempelvis Indien.

Det är västerlänningen som har fantasiproblem samt är marinerad i CIA-propaganda. Det är vi själva, som friteras i den förbannade sociologin, som sällan har bollarna klara för oss.

En indisk brottmålsadvokat säger i video 1 att en kriminell är alltid kriminell, har inget med samhället att göra. Nä, för man vet att psykopaterna har helt andra hjärnor än vi andra. Inte ens det vet vi. Det är väldigt mycket vi inte vet därför att ideologier går före fakta.

Det är förvisso mitt, och alla andra författares fel. Men det är inte vårt fel att författaryrket på många sätt är ett helvetesyrke, vilket förklarar varför jag slutade efter tio år.

Vi kan lägga till den förbannade sociologins vansinnighetsuppfattning att bara samhällsklass 3-5 begår brott…

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.