Danskarna skämtar om Sverige, men…

hjarna

Det har danskarna alltid gjort, så länge jag har levt, men denna gång är de riktigt roliga, se själv… Videon är kort och rapp och handlar om bland annat vårt genusvansinne.

Bilden ovan är vald av mig därför att jag vill gestalta skillnaden mellan mäns och kvinnors hjärnor, och det förnekas (också) ofta i Sverige att den skulle finnas. Det ser ju ut som om kvinnans skulle vara en virrpanna och mannen ensam är den som kan tänka ”rakt” vilket då skulle innebära att han är ”bättre” än jag. Fel! Båda behövs!

skolan
Klicka

Vi ska ta ett par exempel; jag ser rätt ofta texter som handlar om att skolan inte fungerar.

Vi har rasat internationellt kraftigt och ”alla” vet att de beror på att det har kommit många utifrån.

Sen bråkas det om fakta; vem som har rätt siffror och båda tänken är som det raka järnvägsspår du ser ovan. Man tänker från A till B.

Jag har en kvinnlig hjärna, och den är rätt vältränad om inte annat för att jag har läst mycket tidningar i mina dagar. Det första jag gör då jag kommer till ett nytt land är att ta mig an deras engelskspråkiga dagstidningar.

Jag är dessutom inte förtryckt vilket enorma mängder kvinnor är i Sverige
Jag brukar säga att näst efter Pakistan har svenskan det absolut värst på alla fronter. Det tycker många är konstigt att jag säger eftersom ”alla” har hört på TV i hela sitt liv att svenskan har det bäst i världen.

Man kör så i Sverige; så här är det…
”Sverige har aldrig varit tryggare!”
”Sverige har aldrig varit tryggare!”
”Sverige har aldrig varit tryggare!”

I verkligheten ligger riket på plats 2 efter det krigsdrabbade Ukraina avseende brottslighet.

Det är den tekniken utbildningsministern använder sig  av ovan
Han uppfinner falska fakta och kör sen dem så snart han kan, och det fungerar i en pratkultur där folk går på ord, och vad folk säger, och inte på handlingar – vad folk gör.

När jag använder alla mina tågspår, som du ser på bilden högst upp till höger, kommer min hjärna fram till att det är meningen att barnen inte ska lära sig speciellt mycket mer än propaganda i skolan.

De ska inte lära sig fakta, och de ska inte lära sig hur man tar fram fakta – eftersom fakta ofta ändrar på sig. De ska knappt lära sig läsa och skriva, och många har sagt mig att de enda elever som lär sig grundläggande basfärdigheter nu är de som  har egna lärare i form av t.ex. föräldrar.

Hur har alla mina tågspår ovan kommit fram till det?
fascimJag har skrivit om Agenda 30, och att det är tydligt att det ska skapas en kommunism i botten och en företagsfascism på toppen.

Det systemet kräver en gigantiskt stor underklass bestående av proletärer som saknar egendom men också utbildning.  Vi har också sett att då man bygger en fascism ingår förakt för intellektuella.

Man hör ibland talas om ”fördumningen”, som mycket väl kan ha sin rot i fluor, inte det naturliga utan det kemiska, och det är också meningen.

Vi har också sett att arbetarmakt ska förtryckas och en av forntidens trälar och proletärer kom loss ur sitt slaveri utbildningsvägen. Den sexåriga Folkskolan var ett sånt grepp som Arbetarpartiet drev fram därför att man förstod att utbildning är vägen ut ur fattigdom och mörker.

På samma sätt är givetvis undandragandet av utbildning en väg in i fattigdom och mörker. Du kan alltså prata och prata samt debattera och debattera de närmsta trettio åren dygnet runt om hur skolan är, att det är kaos, att ungarna inte lär sig nått, osv.

skoln
Klicka

Du kan debattera ihjäl dig
Skolans nya mål att producera analfabeter, regimnickedockor, dugliga konsumenter, osv. lär du inte kunna ändra på i ett nafs.

Gissningsvis bestämdes detta ganska direkt efter det andra världskriget av de som skrev EU:s fördrag, se film nedan.

Jag brukar säga att fascisterna och nazisterna förlorade det första världskriget liksom det andra varför de valde en tredje väg inför det tredje; ord- och blankettvägen istället för vapenvägen.

När man står inför en fascism, och vår är långt utvecklad redan, kan man bara handla och jag stöter rätt ofta på folk som har lämnat landet ”för att rädda barnens skolgång”. På samma sätt har jag i bekantskapskretsen föräldrar som har tagit över hela ansvaret och försöker lära sina barn svenska, matte, engelska osv.

Vad ska vi med den manliga hjärnan till?
Där jag befinner mig, i ett litet muslimskt land, bestämmer kvinnorna vad som är ett problem, och männen löser dem. Det beror på att kvinnor är duktiga på att se problem snabbt, och männens hjärnor innehåller oftast en logik som passar suveränt avseende att lösa problem.

Vi ska nu studera en ung kvinna, som inte kan tänka alls, hon är helt panikslagen, och hon rusar in på en polisstation med sin medvetslösa hund. Medan du ser filmen ska du ha den kvinnliga hjärnan högst upp till höger i åtanke när du studerar hur hon virrar omkring, och på samma sätt ska du ha männens raka spår ovan till vänster i åtanke då du ser hur de manliga poliserna agerar.

Här där jag befinner mig åker ofta poliserna tre i varje bil; två män och en kvinna. Det anses vara det ideala teamet, och här förnekas inte skillnaderna utan de används och ingen är bättre eller sämre än nån annan.

Artikeln fortsätter under filmen:

För att ta makten över mänskligheten t.ex. ett helt folk krävs att du feminiserar männen

plast
Klicka

Det har pågått ett intensivt arbete sen 60-talet för att nå målet; feminisera alla män! Feminismen handlar ingalunda om att kvinnor ska få det bättre. Den handlar om att feminisera männen och slå ut mannen i hans egenskap av soldat och problemlösare.

Valpen i filmen ovan hade med stor sannolikhet dött om inte den maskulina, lugna, raka, handlingskraftiga hjärnan hade fått arbeta. Inom 20 år kan vi vara där att alla springer omkring på en polisstation och ingen kan handla rakt, metodiskt, lugnt…

Föreställ dig hur en allvarligare kris än en valp kommer ta sig ut…

Man har nu hittat kemikalier inpetade i den plast man levererar varor i, och det låter givetvis som om de har tomtar på loftet när de påstår att det finns könshormonsförändrare…
– Det kan väl ändå inte vara så att de medvetet via kemikalier…

marx

Om jag kunde skaka liv i Karl Marx, och om jag berättade det för honom, skulle han säga:
– Vad var det jag sa!!!

Fascismen förnekar oss att vara människor
Vi är uteslutande en vara själva, och ska konsumera andra varor. Mänskliga rättigheter ska bort. Våra grundläggande behov ska väck. Vi ska konsumera och vi ska vara ett affärsprojekt, och helst sjuka hela livet för då kan man tjäna mycket pengar på oss.  Sjukt mycket pengar – därför matas vi med piller.


Vår sjukvård botar t.ex. inte de 3070 som är med i UMS 

De botar sig själva nu med stor framgång. Deras uppgift som konsument är att få i sig så många piller som det bara går att vräka i nån. Och de själva är en affärstransaktion som ger en massa människor vinster allt ifrån pillertillverkarna till apotekerna. Friska tjänar man inga pengar på alls.

lakare
Klicka

När jag skriver det låter det som om även jag har tomtar på loftet för det kan väl ändå inte vara meningen…

Du får väl försöka gräva upp Karl Marx, och intervjua honom, men han kommer att säga:
– Lenas alla spår du ser där på bilden leder absolut helt rätt! Så är det!

(Nu finns det rätt gott om läkare som har fattat detta, och jag använder mig också av skolmedicinare som referenser då jag skriver mina böcker till UMS nu.)

När man står inför en fascism kan man alltså delta i pratkulturen, och debattera, fixa namninsamlingar, protestera men inget av det biter.

Man måste handla
indiaJag kör mitt race via UMS men jag köper t.ex. inte varor tillverkade av de stora insyltade multiinternationella bolagen.

För det här är en fråga om pengar
Om precis alla slutade att köpa deras produkter lär vi avliva dem på sikt. Coca-Cola har gått den vägen i Indien på många ställen.

De säljer en produkt man blir sjuk av men när du går till sjukvården idag får du veta att alla symtom du har är ”psykiska” så då får du psykofarmaka du kan skölja ner med Coca-Cola…  Du uppmanas inte att sluta dricka två liter om dagen.

Du kan t.ex. bestämma dig för att testa detta tips nästa gång du blir sjuk:
honung
Klicka, läs, skriv ut, spar, testa, utvärdera! Det fungerar, du kan ha ÄKTA honung hemma liksom ÄKTA gurkmeja immun.se har bra varor.

Du slipper sitta i ett väntrum i timmar, slipper resa som sjuk, o.s.v.  Malluka-honung anses bäst i världen, och den skånska ljunghonungen påstås vara lika bra.

Slår du över från de multiinternationella bolagen till den uppsjö alternativ som finns allt ifrån deras kemikalietvålar till naturliga så handlar du och det biter liksom om du informerar dina vänner och bekanta.

 

ann

När du har testat honung + äkta gurkmeja kan du testa UMS metod mot feber och influensa.

Sen står du dig, och klarar det mesta, och om du sprider metoderna till din bekantskapskrets som sprider vidare så…  en vacker dag får vi ett välbehövligt skifte.

Framtidens antibiotika stavas honung – Göteborgs-Posten

https://www.youtube.com/watch?v=D8GZDd9ENBI

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.