Crazymaking på hög nivå


Från den 1 januari 2023 får de jag skriver om, som tipsar mig utanför gruppen, inte se vad jag skriver rörande deras tips, vilket är det normala, och det är av säkerhetsskäl.


Tips 1, och tipsare är en FB-bekant som sände mig detta i Messinger

På tiden! Har ALLA sett den episka intervjun med kanadensiskan Christine Massey? Om INTE säg till så länkar jag in den här. Karolinska och 210 andra institut fick bekänna färg: SARS-COV-2 existerar INTE i naturen eller hos något biologiskt liv inkl oss människor. Finns bara i datorernas CGI modeller alltså enbart i digital form.

Ett datavirus helt enkelt som spridit sig till tidningarnas / medias datorer som presenterat 100% bedrägliga uppgifter under nu 3 års tid. Vem kommer få bära ansvaret för det brottet mot mänskligheten? Alla som betalar för TV4, SVT1&2 samt köpt tidningar i någon form kräv åtminstone tillbaka det ni lagt ut för det är falsk information som förmedlats dagligen i åtminstone 2.5 års tid. Hittills vill säga…

Här kommer intervjun. Sprid i era nätverk, enligt mig en rent episk intervju som UTAN någon som helst tvekan skjuter i sant hela den bedrägliga Virologin med det avslöjande hon gör efter 18 månaders heroisk research arbete med en s.k FOIA request till 211 institut i över 40 länder. Med begäran om underlag som bevisar att SARS-COV-2 isolerats direkt från någon människa med s.k Covid-19 symtom.

Inte ett underlag finns som stödjer någonstans på planeten. Samma gäller för samtliga s.k ”virus” genom alla tider. En stor FET virologi bluff. Hatten av för Christine Massey och hennes teams resultat och arbetsinsats.

Länken finner ni här: https://www.bitchute.com/video/F2kSBREe6D1E/


Länken leder till:

CHRISTINE MASSEY REVEALS: THE SARS-COV-2 ”VIRUS” HAS NEVER BEEN ISOLATED ANYWHEWRE IN THE WORLD

En sökning, ligger högst upp, visar att det finns en enda artikel som handlar om en Christine Massey+Covid.

Interview With Christine Massey Covid: No Record Found Of Sars-Cov-2

Sökning på namnet på YT


Tips 2:

Todd Callender finns det lite mer om och en läkare med det namnet hittade jag, se nedan.

I klippet ovan förekommer en professor som anses jobba för KGB, och stämmer det håller han på med det som kallas för hybridkrig.

Hybridkrigföring eller sjätte generationens krigföring, är en typ av krigföring som karaktäriseras av en kombination av traditionella militära, irreguljära och civila metoder, och som utnyttjas mot ett gemensamt mål i alla olika skeden av en konflikt.[1] Öppna och dolda inslag kombineras vanligen i hybridkrigföring, och kan bland annat innefatta följande:[2]

Denna läkare verkar finnas men talar om något annat.

Listan

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.