Uppdat 6: Crazymaking (Ballongerna är utredda!)

 

https://www.youtube.com/watch?v=51L2EYXZe4E

 

https://youtu.be/hFe0L1QajCs

 

En pågående sändning, kan säkert bli tio timmar lång, från Indien om saken, och sidan lär uppdateras. Det påstås att Pentagon har skjutit ner UFO:s. Jag vill påminna om att hela fascismen vilar på; dom!!! 

Är Hollywood i farten är man ute efter att skapa nya scapegoats; dom från rymden hotar oss, tar vårt välstånd! Tänker jag rätt kommer utvisningarna av utlänningar (utom ligister) att ske brett nu där fascismen byggs för man behöver inte dem som scapegoats längre, de byts ut mot hotande UFO-varelser.

Finns det bäring i det hela kan man tänka sig att iq-kulturer är på väg till Tellus för att plocka kärnvapnen av oss som gissningsvis hotar hela universum.

 

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.