Clinton, en sexdom och domstolarna

Bilden till vänster återfinns längst ner, stor och tydlig.

Det torde vara ett faktum att folk runt paret Clinton dör under mystiska omständigheter, och i ett rätt stort antal, och folkdomstolen i USA (främst de som inte gillar dem) pekar då på detta faktum, och vill ha det till att de är massmördare.

Min första tanke är tvärtom att det är fiender till Clintons som tar folk av daga för dels får man uppenbarligen igång en folkdomstol och dels lär man försvaga deras nätverk rejält.

Vi får se hur det går med FBI, CIA och Clintons… Jag kommer följa FBI-utredningen och vad som sägs runt dem därför att hela historien naggar sociologin i kanten. D.v.s. tron på att kriminell blir man bara om man är fattig. En tro som historikerna förmodligen kommer skratta högt åt om 200 år.

Svenska utredningar
Jag läste en svensk dom i helgen, en 40-åring, vars liv jag följt till och från rätt länge, och som fått 1,3 år för försök till våldtäkt på sin sambo, och det fanns tydligen stödbevisning i form av skador.

Gärningsmannen kommer ifrån en våldtäktsfamilj – barn gör aldrig som vi säger för de gör som vi gör – så långt att fadern utförde ett nära nog liknande anfall mot en 17-årig flicka för 35-4o år sedan.

Faderns farfar var en våldtäktsman, och faderns egen pappa var anklagad för sexbrott vid nått tillfälle. En våldtäkt, utförd av en vedhandlare i början av 1900-talet, resulterade i en baby som alltså inte vet vad hans pappa heter. Denne baby var den nu dömde mannens farfar, och det är väl inte helt otroligt att även vedhandlaren var ett våldtäktsbarn.

Den dömde minns inget; där vin går in går vettet ut…  
Det som fick mig att reagera var själva frihetsberövandet; 1,3 år. Det innebär att man släpps efter 10 månader om man friges villkorligt, och besiktningsrätten avseende lägenheten går väl igång efter nio månader?

Jag får nässelutslag då jag ser domstolar agera på ett sånt sätt att de kan öka antalet falska anmälningar, och jag får lite prickiga utslag då jag ser att de inte kan tänka utanför boxen.

Jag hoppas verkligen att det fanns stödbevisning i form av 100% tvärsäkra skador som man inte kan åsamka sig själv. Åsamka sig själv skador, skicka mordhot till sig själv är vardagsmat för våra drama queens.

Om inte har rätten nu öppnat upp för möjligheten att använda en packad man, hitta på ett försök till våldtäkt, riva sig lite i badrummet, ringa polisen, skrika hysteriskt, få in gubben på 10 månader, och sno lägenheten efter nio.

Jag hade nog gett honom, om stödbevisningen hade räckt, 1,1 år så han hinner ut och rädda sin bostad… även om det inte är rättens sak att ta hänsyn till sånt alls.

En annan planet
Det som hade hänt här på norra Cypern är, först och främst, att man är mycket medveten om att även kvinnor kan ljuga. Därefter är man medveten om att ett bra sätt att bli av med folk är att använda myndigheter och inte minst polisen.

Vad jag förstår, efter många, många timmars samtal med gamle SÄPO-chefen här på ön, har de mycket djupare utredningar än vad vi har. Man utreder t.ex. med automatik om det kan vara en falsk anmälan, och det gör man genom att noga kartlägga den som anklagar. Vi befinner oss i den situationen att JK tror att 50% av just våldtäktsmännen är feldömda – därmed inte sagt att den dom jag granskade är en sådan.

Vi förnekar i allmänhet att 8 av 10 våldsbrott är alk- drogrelaterade, och det gör man inte här.

Brist på respekt och ansvarskänsla
I Sverige sägs ofta att ”respekt måste förtjänas” och här säger man ”respekt måste läras in”.
Just denne man är sen barnsben lärd eller manipulerad av sin far att hata sin mor och mormor och ett modershat, som inte går av för hackor, har pågått i den familjen i många, många generationer och vi kallar det för ”det sociala arvet” som är urstarkt eftersom barn inte gör som nån säger alls – de gör som deras förebilder gör.

Det i sig borgar för att det är korrekt dömt. Har du inte respekt för din egen mor respekterar du ingen eller som en afrikan här sa mig:
 – Era män lever som ormar, och har inte respekt ens för sina egna mödrar.

Kvinnan är ett barn i Sverige
Här hade en kvinna som flyttat in hos en man, som dricker våldsamma mängder sprit, blivit ifrågasatt eftersom kvinnor är vuxna, myndiga, ansvariga för sina liv – hos oss är vi i allmänhet bara ”offer” och aldrig någonsin ansvariga för det egna livet.

Jag upplever också att det finns en djup kulturell förståelse för det vi kallar för ”som du ropar får du svar”, och jag kan tänka mig att Saudi t.ex. går ännu längre i ansvarsdelen??? Man kan säga att grundprincipen är den att om du frivilligt umgås med någon som är känd för att spöa folk får denne ett lägre straff, om du får ett kok stryk, än vad den gärningsman får som för dig är helt okänd. Du har del i att brottet kunde begås eftersom du umgås med våldsverkare – kort uttryckt. Du har inget ansvar alls om nån hoppar på dig rakt upp och ner på gatan.

Man skulle kunna tänka sig tanken att kvinnor ”tjänar” på att ingen anser att de har ansvar, eller att man aldrig synar dem som man gör här, men vårt val att inte göra det är, som jag ser det, ett uttryck för det vedervärdiga kvinnohat och -förtryck som finns i Sverige, och som jag aldrig upplever här.

Man kan nog säga att här tar man kvinnor, också deras brister, på allvar – och det gör man inte i Sverige då kvinnan alltid betraktas som ett lallande offer.

Finns främst fäder till de små barnen och struliga söner
Jag märker det också på svenska män som i allmänhet bara kan inta två attityder; de spelar farsor eller struliga söner dvs. de projicerar sina egna mammor på alla kvinnor och mamman är i Sverige i princip systemhatad och utbytt mot ”dagis”. Förskolan finns även här men mamma är Gud, och föräldrarna har makten.

Jag studsar fortfarande ofta då brett leende och lyckliga 50-åriga män säger mig:
 – Jag ska åka förbi och titta till mamma, min första kärlek!

En klassisk familjefråga
Efter en dom får den dömde enbart soppa och bröd av staten därför att familjen förväntas komma två gånger om dagen med kött, fisk, grönsaker och frukt och det gör man därför att man anser att kriminalitet är en familjefråga – inte en samhällsfråga.

Man tvingar familjen, som kan bestå av 50-300 personer, att ta hand om sitt eget svarta får, kan man säga, och det verkar fungera mer än väl eftersom de saknar rutinmässiga återfallsförbrytare vilket vi har likt en normalitet.

Man skulle heller aldrig släppa ut nån här som saknar bostad och inkomst vilket vi gör frekvent. I systemet här – kriminalitet är en familjefråga – ingår att nån morbror, farbror, kusin hostar upp ett jobb, och bostad får familjen fixa och gör det också.

Just nu är det uppenbarligen mode i Sverige att göra slut med sina familjer, sina föräldrar, sen kanske 30 år tillbaka? Det ingår väl i agendan att slakta mannen i hans egenskap av soldat och skapa en härskarklass som sen far fram som galningar som de gör hos oss, och inte minst mot sjuka.

Felprogrammerat från grunden
För att klara av det måste man först försvaga familjen, eller helst utrota den, och jag har talat med människor här om det också, och de säger rätt kollektivt:
– Misstaget ni gör är att ni tror att man kan älska främlingar, kan man inte. Ni låter främlingar ”vårda” främlingar mot betalning, det kan aldrig gå. Kärlek kan inte köpas.

SparaSpara

SparaSpara

The following two tabs change content below.

Lena Holfve

Nyutgivna böcker: Utmattad - Fri från hjärndimma, Mögelförgiftad och Sömnlös
Om Lena Holfve 436 artiklar
Nyutgivna böcker: Utmattad - Fri från hjärndimma, Mögelförgiftad och Sömnlös