Chockerande vakenhet och energipsykologi

Skärmavbild    kl

Skärmavbild    klEn ung man nästan jublar över att MSM gör bort sig ständigt, och till höger har vi en förmodad Obama som twittrade igår.

Om det nu är han…  med tanke på att han ska vara avrättad i slutet av september.

I VERKLIGHETEN är det nog så att han just utsetts som etta på listan över topp-underhållare. Källa

Videofiguren ovan har inte korn på att det är meningen att MSM ska göra bort sig, och alt-media ska bli större.

I schemat står det att massmedia är kontrollerad dvs att vi även kontrolleras ofta, och nu ska det bli ännu värre med desinformation högt som lågt.

fascism e

Inte fejk, men svenskan är ute på hal is
En sak många tror är fejkade nyheter är Tapping men vi har använt den metoden inom UMS i tre år. Nu lanseras den i Sverige nästan som en svensk uppfinning, och det går ofta till så.

I en serie lektioner kommer vi få lära oss hur vi kan komma till rätta med olika besvär med hjälp av metoden Mindful Tapping. Här berättar en av grundarna Ann-Sofi Forsberg om metoden och hur den vuxit fram.

Kjell Forsberg, läkemedelsforskare och farmakolog, tidigare verksam på Astra Zeneca har tillsammans med hustrun Ann-Sofi tagit fram Mindful Tapping. Läs mer om Mindful Tapping här.

Man får intrycket, även av siten, att det är deras skapelse, och det här är nog vanligt sen flera hundra år tillbaks att västfolk åker till Kina eller Indien och stjäl som korpar.

Man misstänker idag att Newton stal…
Denna benägenhet är en av grundorsakerna till att vita kan hatas intensivt över i princip hela världen. Vi snor, gör det till vårt, vi vill framstå som smartast av alla, och övriga världen är idioter.

Tidsfråga innan de får priser…  skälet till att de smyger med upphovsmannaskapet beror sannolikt också på att en ny vara eller tjänst måste vara svensk för annars går den inte att sälja den fullt ut.

Jag har utrett detta på djupet, och man får gärna ta hem t.ex. indiska metoder men då ska man givetvis säga det också; 5000 år gammalt recept!

Hur som ser ut som om metoden är 5000 år gammal
Skärmavbild    kl

 

Det är Kurera som skriver om dem, en urtypisk PR-byråtext, dvs de betalar för den.  Läs mer

Klippt ur Kurs 2 steg 8 i Utmattningsskolan, publicerat den 1 december 2016:

Mot stress och ångest
Du kommer att få ett e-brev ifrån Gunilla Wigertz utsänt av UMS om du vill ha hjälp att lära dig tappning när du har markerat att du är klar med steg 8.

https://www.youtube.com/watch?v=IWu3rSEddZI

Inlagd här idag

 

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.