Bör man nog tänka igenom noga

Man kan lämna fascistbygget, och som svensk bör man ha fem år på sig från nu innan Sverige ser ut som USA gör nu, för att fundera och utreda.

Jag råder alltid folk att hyra sig fram möblerat, de vet inte ens var de vill bo, de vet inte vilka skolor som är bäst, osv. Det är vansinne att släpa ner en massa saker, innan man vet var man vill bo, och först då sänds de man vill ha med sig ner.

En svenska hade betalat en massa pengar för att släpa med sig allt bohag till Portugal, ångrade sig, och fick släpa hem allt igen. Portugal går nog bort dessutom pga all den strålning de har plus att det är ett Europaland.

Om nån vill hit så har jag en lotstjänst, och jag som besökt cirka 70 länder, valde TRNC av många skäl;

Europas renaste luft, en mentalt, socialt och psykiskt urfrisk lokalbefolkning, barnen mår kanon, mobbing saknas helt, muslimsk stat men vi är i majoritet, och det undrar folk ofta över. Europa kommer att bli muslimskt, vi själva vägrar föda barn, men där blir vi en minoritet ganska så snabbt.

Nolltolerans mot våld, försumbar brottslighet för att inte säga ingen alls, obeväpnade poliser, ett samhälle organiserat för att ta hand om oss främlingar; studenterna, pensionärerna och turisterna, och stor vana vid oss.

Fem klimatzoner, välj mellan snö i bergen eller palmer vid havet, och avseende solar minimum ligger ön på en perfekt breddgrad, och är självförsörjande avseende mat exkl. importvaror som kaffe, te, etc.

Jag sätter folk i min värds hyreshus, därför att han är utredd och fungerar som klockan, och han har pooler, vilket de flesta vill ha, till sina anläggningar.

En bra trea kostar runt 3.500:- och alla papper som myndigheterna vill ha ger man till en brittisk springare, så fixar hon allt för ca 200:-.

Sen när det är dags att köpa, om man nu ens vill det efter nått år, skickar jag alla till en och samma utredde, lokala, genomärlige mäklare. Här väljer man mäklare först, alla säljer alla hus på marknaden.

Många lever enbart på räntor, bankerna betalar upp emot 10%.

Spread the love
Om Lena Holfve 10299 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.