Bonus! Till de som håller på med egna energikartor, och nyfikna…

Skärmavbild    kl

Nu går Jupiterkraften in i Stenbocken, och då kollar ni var ni har den, i vilket hus?

Där har ni ert fokus år 2020
Om vi tar mig som exempel har jag bocken i sjätte huset; arbete och hälsa, och det är precis vad som är planerat också att det ska produceras hela nästa år, i vart fall fram till hösten.

Jag har just nu en hel bunt transiter som ligger och stöttar sjätte huset så det indikerar att jag kommer att lyckas, och blir kvar i TRNC. Jag fattar beslut i augusti, tänkte jag. Min deadline är 23 oktober, men jag bör fixa VISA innan, för om det inte går behöver jag tid på mig att få ner mig och vovven Ludvig till Indien.

Skärmavbild    klKollar jag hur de ser ut den 2 augusti 2020 så har Saturnus – läromästaren – lämnat sjätte huset, så jag är gissningsvis i hamn innan.

Läser vi av det här, på det sätt jag gör nu, kan man alltså påstå att universum har i mitt fall riggat upp en tvångströja för att jag ska sköta mitt själskontrakt.

-You are a natural born writer…

Utan hotet, att inte få vara kvar, hade nog inte produktiviteten legat på topp, och på sikt är det bra ändå om inkomsten fördubblas med tanke på kronfall. Det är också bra för läsarna att det som planeras nu kommer ut.

Kan man det här hyfsat hamnar man aldrig i deppighet, eller gnäller när det händer saker, därför att man ser allt på ett helt annat sätt, och det är väl kanske därför asiaterna är tvärtom? De är dessutom genuin mycket ”lyckligare” än vad vi normalt sett är.

  • Nu ska jag jobba…

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=0b7OGUEvelg

 

 

 

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

3 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.