Lite ansvars-, konsekvens- och framtidstänk

Skärmavbild  kl

Ovan ett tecken på solar minimum som lär påverka oss mest av alla problem som snurrar runt.

En läsare gav mig en länk, tack, till en mycket viktig artikel kallad;
”Glöm aldrig att regeringen finansierar terrorism i Syrien”.

Jag lyssnade för några år sedan på en pojke från Afghanistan som sa att svenskarna är det värsta folk som existerar på jorden, och han hoppades att vi ska brinna i helvetet. OM jag hade haft pojken framför mig hade jag försökt få honom att förstå att ”svenskarna” vet inte att vi krigat i hans land för miljarder.
-De tror nog att vi håller på med fredsarbete, hade jag sagt.

Möjligen hade jag lagt till ”och de vet inte att vi är insyltade i Syrien heller” och ”vi finansierar terrorister på fler ställen, också inrikes.”

OM det nu är sant?
Det kan vara så också att svensken inte vill kännas vid den sidan av saken.

Så hamnade Sverige i krig – Fokus.

Ingen berättar att vi dödar folk

Veckans största hycklare?
En FB-grupps ledare är åtalad för ”hets mot folkgrupp” och Eskilstunakuriren skrev om saken, och citerade det åtalbara.

Då undrar man hur folk fungerar… först ondgöra sig och skriva mycket om hat för att sen citera ordagrant de texter som åtalats… Texterna gick bland annat ut på att främmande folk ligger tusentals år efter oss i utvecklingen, och det är den gängse synen ofta, och så är vi offer. För få inser att det är förmodligen mycket lätt att rekrytera ISIS-folk för att attackera just Sverige.

Jag minns en cypriot som sa mig då han frågat ut mig om rykten han hört om Sverige;
– Har ni ingen president, inga soldater, inga poliser? Har ni inga män?

Vi har inga visa män i det offentliga rummet så vi får låna in Sadhguru
Jag lägger ut videos nedan för att få frisk input runt frågeställningen vi har sysslat med i förrgår och igår;

-Livet, vad ska det används till?

lbSadhguru sa i denna video ”att leva din passion gör dig intelligent, att göra vad som behövs gör dig till ett geni”, med tanke på ditt inlägg om att man har en uppgift att göra!

Difference Between Idiot, Intelligent & Genius Person – kommer inte i SvT

https://www.youtube.com/watch?v=aTZQd8kspm4&feature=youtu.be&fbclid=IwAR1HAds57fhiuiSqZhTH-_EEFBcMRo1YWnS2E_bbniLP-qsjZCrtXNstP8I


På gränsen till rent vansinne
Rent historiskt bör vi vara där inom kort att all förtryckt vrede projiceras, exponeras och exploderar och många lär göra tokiga saker i rent vredesmod som sen leder till att polisstaten etableras öppet. I ett sånt läge kommer massor att förändras, eftersom så många reagerar, så det känns viktigare än någonsin att leva i nuet och varken ta ut lycka eller olycka i förskott. Det är nog lämpligt att minska tidningsläsandet också för att inte dränkas i aparta händelser vars mål är att rubba vår sinnesro.

Provokationerna blir också grövre och grövre
Bakom det fascistbygget står individer, och vi ska studera en individ – enbart för att det fortfarande är vanligt med tron på att myndigheter, domstolar etc är goda och därmed trovärdiga.

Igår konstaterade vi att i min livskarta ingår att först utsätts jag själv, t.ex. av sjukdom, och sen leder det till produktioner som hjälper andra att ta sig ur en svår sits.

Sadhguru’s Life Advice Will Leave You SPEECHLESS 

Skärmavbild  kl

Alla lär provoceras
De som inte lämnar kommer – förr eller senare – att sluta jobba, vägra betala skatt, etc och när Sovjet föll sparkades 95% av alla offentligt anställda. De som bara kunde lyda eller ge order klarade sig inte, och de som kunde skapa hade inga större problem.

Många utsattes för hämnd, då regimen föll, och vi är sen länge där att de kör sina egna race och backas upp av polarna i t.ex. domstolen. Den dom jag fick i min hand nyligen går t.ex. helt emot SKV:s regler så det blir spännande att få se om jag får prövningstillstånd eller inte av Hovrätten – om inte finns det ett prejudikat som slår undan benen på Skatteverkets egna regler som då bytts ut mot High Chaparral.

Egentligen sysslar de nog med projiceringar dvs de är i verkligheten maktlösa, eftersom själen sagt upp sig vilket vi kan se i form av döda ögon, och då dras de mot maktjobb där de söker slunga ut folk i den maktlöshet som egentligen är deras egen.

How to Deal with Insecurities? – Sadhguru

https://www.youtube.com/watch?v=togL51YXNXg

 

Vi får väl se om Svensson ämnar skjuta araber eller inte 
Skärmavbild  klDet är vad polariseringen går ut på dvs det står högst upp på Quislingsmaktens önskelista. Vi har också agenter som jobbar på att motivera NATO att komma och ”rädda oss” dvs stjäla uranet.

Civilt gör folk ofta saker som inte behövs, lyder order, och annat som behövs är det ingen som tar i – för ingen har gett ordern. Vi är inte helt ensamma om att tvingas betala för myndigheter som antingen inte fungerar alls eller som utför arbeten som saknar folkligt stöd helt, och dit räknar jag terroristfinansiering, jakten på sjuka, High Chaparral-verksamheter, etc.

Istället för att reagera är det mycket smartare att agera och t.ex. lyssna på denna video som ren inspiration för att sätta igång en analys av sin egen livsplan.

 

Only Few People Will Understand The Deep Meaning Of This Video – kommer absolut inte i SvT

Om de då försöker skapa kaos, vilket de är ute efter, i en annan människas liv som inte är mottaglig för varesig kaos, hämndkänslor uppstår aldrig etc utan som bara går sin väg, och som skapar nått nytt istället, till och med ett helt nytt liv, så lär det sluta med att den enda som provoceras är provokatören själv.

Om vi ser på oss själva som 2 kilo potatis är det vansinne att ödsla 1,9 kilo på bad people dvs man måste låta bli att ens kliva in i deras dårvärld, och i mitt fall ska man tacka så hemskt mycket för kanonmaterial till en framtida produktion för den Facebooksida jag studerade gick inte av för hackor.

Stop Limiting Life’s Possibility | Sadhguru

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

5 kommentarer

 1. ”Vi får väl se om Svensson ämnar skjuta araber eller inte”
  Regel nummer 1: Skjut inte någon av dina kunder.
  Regel nummer 2: Den som inte bryr sig om sina anställda gör det inte heller om sina kunder.

 2. Det finns kloka gummor och gubbar med en gedigen utbildning men då SVT kör propaganda med sektliknande inslag lär inte de som vet släppas fram ty då rasar deras konstruerade propaganda som har två huvudsyften; att ingjuta skräck och få människor känna sig försvarslösa. Rena domedagsprogram. SVT måste tillhöra någon sekt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.