58,23 % röstade, och USA är ett klansamhälle

Moberg såg igenom 1956! Nu talar vi om en för-fattare...
Klicka

Det var nära 60% som tog sig till en valurna, men som i så många andra länder runt Medelhavet, är deltagandet lågt därför att man vill inte ha ”grekernas påhitt”. Demokratin anses vara uppfunnen i Aten.

-Visst kan jag rösta, men på måndag är det fem familjer som styr TRNC ändå.

Det kallar vi ofta för klansamhälle, och det är det vanligaste styret på klotet.

En gigantiskt stor skillnad är att media har ingen som helst makt här, inga löpsedlar, Cyprus Today kommer ut på lördagar så nån hets runt ryssar och Ukraina finns inte.

Man känner också rätt väl till att demokratin leder alltid till en diktatur, det visste redan Platon, och att ingen tar ansvar vilket bevisligen de fem familjerna gör.

Redan år 1956 hade för-fattaren Moberg identifierat demokraturen!

Videon nedan kan inte förvåna oss, som känner till att USA är det brittiska imperiets experiment, men få vet det i Europa.

Video 2 är en uppläsning av The Green Book, Gaddafi som beskriver ett nytt system, vilket torde vara en av orsakerna till att han mördades. TATA är ett annat tänkbart styre i framtiden, se tagg.

All U S Presidents Except One Related To One British King, Discovered By 12 Year Old Girl

Om Lena Holfve 18242 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.




Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.