Uppdat: Sverige 500 år, läsarbidrag om oddsen

Grattis, aktiebolaget Sverige. Vad jag vet försvann vi senast år 2002 då Persson skänkte bort oss till EU.
Började upphöra 1975 då f-bygget påbörjades synbart.


 

lbVärldens ensammaste folk i Sverige lär mycket snart bli ännu ensammare och slutligen dö ut som folk, för vem vågar ens leva i en relation då staten gått in i svenskarnas sovrum? Helt andra folk kommer att ta över Sverige och detta land kommer inte att överleva som en egen nation, går inte, totalt omöjligt.
https://www.dagensjuridik.se/nyheter/allt-fler-fallande-valdtaktsdomar-efter-samtyckeslagen/

Jag känner till alltfler män på den lilla ort jag bor på som totalvägrar att ha den minsta kontakt med kvinnor, de lever hellre totalt ensamma och träffar endast andra människor på sina arbeten, men inte en människa på fritiden. Så här sjukt och dysfunktionellt har Sverige blivit.

Samtidigt går det att förstå hur staten tänker, om staten skrämmer upp folk tillräckligt slutar de inleda relationer och då föds heller inga barn och det ser staten som en vinst därför att barn kostar pengar, då importerar staten hellre vuxna män från tredje världen.

Dessa män ska sedan arbeta för usla löner i batterifabrikerna.


Jag är precis som du helt övertygad om att nationen tvingas upp i andra länder eller övertas av andra folk eller makter inom 15-20 år max.

Det finns en energiförklaring, som jag just nu sover på, och lär få göra länge, och den går ut på att frekvenshöjningarna nu puttar upp hela mänskligheten från 3D till 5D.

TRNC har kommit långt, jag kan se det på djuren t.ex. Över en natt slutade hundar att jaga katter som galningar, för nu fem år sen. Ljuset förändrades synbart.

Jag skriver ofta ”tvärtom som vanligt”, och det beror nog på att energin här har slagit om rätt långt.

Siwert citeras till höger, Skarsgård kallade oss för djur, och har de rätt så kan man inte leva i 5D utan ett privat eget själsrum, man är då så lågfrekvent att man inte klarar skiftet, och går bananas.

Min chaufför säger egentligen det här; ”Alla, de flesta, från Europa har mentala problem nu.” Det har han aldrig sett förr.

Vi grillas just nu, hårt
Jag börjar dessutom förstå varför vi inte kan  energi, och är lärda att allt sånt är humbug.

 

https://www.youtube.com/live/zOI8rnyxiT0?feature=share

Listan

 

 

Om Lena Holfve 18245 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.




Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.