Läsartips

hjartefraga e

lbHej Lena!

Förslag. Kan du ha ett forum där man kan få del av åsikter och  kommentarer som är ”levande”

Kräver dock moderering .

Vore bra om du läste nedan. Så mycket fakta inbakat att inga tvivel råder.  Publicera om du samtycker.

All info som upplyser folk om pågående skitpandemi och aktörerna bakom denna måste ut – måste spridas.

Allt prat om ”uppvaknandet” får vänta. Så många som inte kommer att vara vakna om detta fortsätter

Ha det bra // NN

https://www.ukcolumn.org/article/brian-gerrishs-testimony-to-reiner-fullmich-our-oppressors-are-very-frightened-people

 


Tack, men ditt förslag går inte att genomföra av två skäl; nu är vi för få, och den dagen UMS-metoden går i luften blir vi för många. Det tar en väldigt tid att sköta ett sådant forum. De ger inte sällan ägaren enorma problem.

Du skriver; ”Publicera om du samtycker”
Det är inte min stil att bara publicera sådant jag själv tycker. Det är ohållbart, jag kan byta uppfattning i en fråga i morgon om det kommer fram ngt som slår omkull den hållning jag redan har.

Dessutom kan det finnas  folk i gruppen som håller med dig, och vill veta mer.

Ditt tips speglar situationen väl, som jag ser det, och jag tänker på att i väst byggs en fascism, och här där jag befinner mig hanterar man en pandemi, ett virus.

I väst ska uppror fram, där ska det byggas upp ”känslor av vanmakt och förtryck”, osv. Jag anser mig se tydligt att Covid används för att bygga fascism i väst, också slängar av nazism. I väst ska folk polariseras, och här dödar vi viruset.

Många tror att själva pandemin är planerad, och jag tror att påståendena runt den är planerade. I TRNC låg en handlingsplan klar vad man skulle göra vid nästa pandemi, larmet kom  in vid 15.00-tiden och runt 19.00 hade varje medborgare med en nalle fått ett SMS om att vi skulle ringa ett visst nummer om vi fick feber.

Jag menar alltså att det låg handlingsplaner klara i väst också; när larmet går ska Trump, David Icke med flera agera, så mycket förvirring som möjligt ska skapas, och Folket mot DOM ska byggas. Folk ska ”vakna”. De som möjligen säger som jag gör ska isoleras, hånas, frysas ut, spöas upp för att vi inte ”fattar” att DOM jävlas.

Tiden är den bästa domaren…

Listan

Om Lena Holfve 18256 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.




Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.