Vilka är då fascisterna?

The following two tabs change content below.

Lena Holfve

Nyutgivna böcker: "Utmattad - Fri från hjärndimma", "Mögelförgiftad", "Sömnlös", "Parasitfri". Fyra tidigare produktioner; "Är barn allt? En bok om barnlöshet", "Botten Upp - en bok om att leva i närheten av alkoholproblem" och kriminalromanerna "Häktad på sagolika skäl" och "Mordet på Törnrosa" finns nu i Internetbokhandeln.

Latest posts by Lena Holfve (see all)

Bilden ovan kommer ifrån en artikel som handlar om förvandlingen som inträffar då kvinnor får självkänsla och vi ser liknande förvandlingar rätt ofta i Utmattningsskolan.

Före och efter avgiftning

Den vi ser beror på dels avgiftning och dels på att terroriserade kvinnor får klart för sig att de inte är psykiskt sjuka, som hela sjukvården sagt dem i åratal, utan för att de hade t.ex. mögeltoxiner i sig.

Det är nog ett faktum att då omgivningen tror att någon är ”psykiskt sjuk” beter den sig om möjligt ännu värre åt mot den individen, och det hänger ihop med den idag utbredda fascismen.

Fascism är en auktoritär politisk ideologi
Fascismen förknippas ofta med en massrörelse, elitstyre och meningen är att individen är underställd statens behov.

Fascismen hyser en positiv eller sanktionerande syn på våld som medel att uppnå målet, inbegripande heroism och manschauvinism. Fascismen motsätter sig alla ”sektionsbaserade” intressen till förmån för samhället som en organisk helhet och motsätter sig därför oberoende fackföreningar, strejker, lockouter, frihandeloch fri företagsamhet. Läs mer

Vi har t.ex. inte sett till strejker, sen Mona Sahlin mer eller mindre avlivade strejkrätten, men det duger inte för nu i januari kom;  Johansson: Inskränkning av strejkrätten behövs | SVT Nyheter. Varför? Därför att det blir bråk annars sen när man börjar dumpa löner på allvar.

UMS medlemmar möts ofta av ilska om de försöker säga i FB-grupper att UMS fungerar

”Allt innanför staten, ingenting utanför staten” är en urtypisk hållning för fascister.

Men det som avslöjar dem är behovet av att straffa
Ideologins symbol är ett spöknippe, och likt en röd tråd går övergrepp, fysiskt och verbalt våld igenom precis hela tänket. Man blir arg om någon inte tycker exakt som en själv, och då ska den personen straffas, skällas ut, blockeras och man ska ta avstånd.

Folk får sparken från jobbet
Krävs inte mycket idag för att du ska få det, och samtliga arbetsmarknadslagar tycks ha upphört. Ungdomar gör slut med sina föräldrar och/ eller vill straffa dem våldsamt med start redan på 70-talet. Alla svaga grupper; barn, sjuka, gamla får ett renodlat helvete och där är vi redan.

Bakom alla nedriga beslut står människor
Man kan, milt uttryckt, påstå att fascismen tar fram det riktigt usla i människan och just orättfärdighet och uselhet får fritt spelrum.

Just nu förvånas många över att Stefan Löfven öppet meddelar att han vill ge sig på sjuka ännu mer, och han driver frågan nästan som en valfråga. Folk tror inte att det är sant…

Då har man missat hur den nya generationen tänker, efter ett helt livs hjärntvätt i våra skolor, och jag är helt säker på att man kan vinna massor med röster om man går ut hårt mot samtliga svaga grupper; handikappade, sjuka, gamla, lågbegåvade därför att ”fascister” är inget dolt parti på nått kontor utan en massrörelse som hålls upp av människor i systemet och lejonparten mår som kvinnan högst upp till vänster.

Det är bara att bege sig ut på en resa i Sverige så ser du tusen och åter tusentals kvinnor som utstrålar hårdhet, ilska, frustration, sjukdom och kyla.

Idag är de etablerade partierna ”fascisterna”
De skriker förvisso att alla som är sverigedemokrater är fascister och nazister men de talar om sig själva. Sd har inte tillgång till maktens boningar eftersom de är utestängda och alla dessa beslut; ge sig på svaga, vilja kriga mot Ryssland, vilja införa strejkförbud, ge pensionärer hälften av vad som anses vara fattignormen inom EU i pension, med mera, är det en s-regering som förespråkar och får igenom via sina stödpartier.

Talar man med sd-folk hör man tydligt att de uppfattar sig som en – och den enda – oppositionen dvs. de är emot allt det som nu händer. Det märks också mycket tydligt att alla andra partier lobbar in folk mot sd. Jag vill inte påstå att jag har utrett sd ända ner till fotknölarna men jag har lyssnat på bloggaren Jan Milld, som var med och startade partiet och som sen kom att ta avstånd ifrån dem, och han är helt säker på att det är en kontrollerad opposition.

Jag har också sett andra tidiga pionjärer skriva om saken där de besviket konstaterat just det.

Det som tyder på det är det faktum att man just vallar folk mot sd sen de föddes och det var något Henning Mankell snabbt kom på. Mankell erbjöd sig att debattera gratis en gång per dygn via SvT, och han fick inte ens ett svar av dem. Det har nog aldrig hänt förr att SvT nobbat eller nobbat att ens svara Mankell. Han förklarade kanske vad han ville göra?

Karin kan lära oss en del om hjärntvätten
Min gamla vän Karin ser du i fronten på denna bild, och bakom henne vid bilen ser du två lokala kvinnor, och i mina ögon ser de ut som engelskor. De har mycket kläder på sig och hattar, och Karin är barhuvad och bär bara ett linne. Karin är på besök hos mig på Cypern i november, och för henne handlade det om att dels träffa mig men också sola så mycket man bara kan på en vecka.

Hon var nere hos mig samman med just bloggaren Milld och han var lika barhuvad, och ändå påtalade jag för båda vid två, tre tillfällen att de nog borde använda solskydd på sina huvuden.

Solskydd på huvudet, nej!
Efter åratals debatter om andra kulturers kvinnors solskydd på huvudet var det blankt nej. Aldrig i livet! Förtryck!!! Jättekvinnoförtryck!!!!

Det gick alltså inte att få Karin att klä på sig, och mitt snack om att ”alla” skyddar sig nu… nej, nej, nej! De tu gillade att gå, och var ute mycket runt om på Cypern, utan mig, och for sen hem efter en vecka och det tog inte många dygn innan Karin dog i en hjärnblödning och Janne fick nått dygn senare en stroke och ligger på långvården sen dess.

Här kallar vi det för ”heat stroke”, och det är därför du ser engelskorna på bilden ovan väl påklädda och såväl män som kvinnor bland ökenfolken har sandstorms- och solskydd på sig jämt.

På en sekund kan de dra ner plaggen, och skydda huvudet och hela ansiktet, men att även män bär dessa sandstorms- och solskydd framgår sällan om man läser svenska texter och deras existens har blivit precis som Karin sa;
– Jätteförtryck! Kvinnoförtryck!
Jag minns att Karin sa det också;
– Jag dör hellre!!!

Gjorde hon också, och året efter lyckades jag få på en svenska en baseballmössa…


Griffin kan för övrigt förklara hur precis alla blir blåsta
Jag själv tycker att det är bra att alla blir blåsta – höger som vänster – därför att människan behöver lämna såväl politik som religion bakom sig, för gott. Det är två styr – och kontrollsystem som bara blir helt absurda slutligen och som saknar balans – lycka är på många sätt just balans – och vi är här för att leva lyckliga liv och inte miserabla.

The following two tabs change content below.

Lena Holfve

Nyutgivna böcker: "Utmattad - Fri från hjärndimma", "Mögelförgiftad", "Sömnlös", "Parasitfri". Fyra tidigare produktioner; "Är barn allt? En bok om barnlöshet", "Botten Upp - en bok om att leva i närheten av alkoholproblem" och kriminalromanerna "Häktad på sagolika skäl" och "Mordet på Törnrosa" finns nu i Internetbokhandeln.

Latest posts by Lena Holfve (see all)

Böckerna finns i alla de former hos Bokus!

Om Lena Holfve 744 artiklar
Nyutgivna böcker: "Utmattad - Fri från hjärndimma", "Mögelförgiftad", "Sömnlös", "Parasitfri". Fyra tidigare produktioner; "Är barn allt? En bok om barnlöshet", "Botten Upp - en bok om att leva i närheten av alkoholproblem" och kriminalromanerna "Häktad på sagolika skäl" och "Mordet på Törnrosa" finns nu i Internetbokhandeln.