Vi ska backa bandet lite ang. hybridkriget som förs mot Sverige

Gaddafi hade på många sätt skapat ”det nya samhället”, och om det kan du läsa i hans bok ”The Green Book”.  Han hade också motsatt sig petrodollarn. Som alla kan se blev Putin våldsamt upprörd, med fog, då Gaddafi mördades. Libyen rånas sen på allt guld och all olja, och vi sände Jas Gripen och hjälpte till. Innan hade vi hjälpt USA att bomba Bagdad, och vi krigar i Afghanistan.

Hela vår press, samtliga politiker snackade så mycket skit som det bara går att snacka samtidigt som allt guld och olja stals i Libyen samt kontanter som fanns i ett bankfack i Paris.

ryska bombplan aIran meddelade häromdagen att attackerna fortsätter mot USA tills USA, och vi, är ute ur Mellanöstern, och eftersom vi är den andra största vapentillverkaren per capita är vi en nyckelnation plus att vi deltar.

Vi varnas, men inte en enda kotte i hela landet, ser det som en varning och varför får man grunna på i åratal.

Vi har en statsminister som fattar minst av alla och som går ut och säger att ryssarna saknar förmåga att anfalla Sverige.

I den vevan förbjuds adoptioner av ryska barn till Sverige, och om jag minns rätt hånar alla journalister som existerar ryssarna för detta deras beslut, som man sexualiserar, och säger att det måste ju bero på att vi i Sverige gillar bögar.

Skälet är nog snarare att det får inte växa upp ryska barn i Sverige inte minst p.g.a. krigsrisken.

Det här går inte heller utan konsekvenser
Två journalister får det stora journalistpriset för att de har tagit sig in i främmande land iklädda en privatarmé, och på vägen dödades femton personer. Nyligen fick en kines pris där jag kunnat hitta bevis för att han dödat en student men det uppges att det är tre döda totalt. Vi prisar mördare, och då börjar Boken_Dom_över_Sverige bli intressant.

Hybridkrigföring, eller sjätte generationens krigföring består av åtta faser
Första fasen, är av icke-militär krigföring, utan riktar sig mot opinionen i syfte att etablera en bild av konflikten. Bland annat genom propaganda i medier tillsammans med diplomatiska och ekonomiska åtgärder. Kulturberikare i farten | Petterssons gör Sverige lagom!

Andra fasen, är av icke-militär krigföring, där desinformation till civila och militära beslutsfattare sprids genom media. Majoritet av svenskarna utgår från att media ljuger om …

Tredje fasen, är av icke-militär krigföring, där påtryckningar görs till civila och militära beslutsfattare, i syfte att de ska lämna sina tjänster. Oftast sker det genom mutor.  / ÖB slutar i höst – UNT.se 2015

Fjärde fasen, är det sista steget av icke-militär krigföring, och där propagandan höjs i syfte att stärka missnöjet hos befolkningen. I denna fas organiseras och etablerar sig en väpnad milis. Jävla invandrare :* – Devote.se . SD jobbar för högtryck!

Femte fasen, är det första steget i militär krigföring i ett hybridkrig. Detta genom att specialtrupper stödjer och hjälper den väpnade milisen.

Skärmavbild    kl

Sjätte fasen, är fasen där de militära operationerna inleds.

Skärmavbild    kl

Sjunde fasen, högteknologiska vapen som stridsflyg och robot- och artillerisystem sätts in.

Åttonde fasen, är den sista fasen och fullbordandet av hybridkrigföring. Där specialtrupper rensar bland kvarvarande motstånd.

Så ser schemat ut, och jag har inte en susning om ryssarna ämnar gå in eller inte, dvs sätta varningen i verket, eller om NATO gör det eller Skärmavbild    klom Kina ligger bakom och vill ha vårt sötvatten. Men jag vet en sak och det är att omvärlden är så in i helvete trött på svenska UD, den svenska stilen, barnsligheterna, alla demoniseringar, vanvettet och vi är ju flera som är det dvs. alla som förstår allvaret är det.

Övriga leker, och man kan inte publicera de budskap som propagandabombaren gav mig häromdagen utan konsekvenser, och jag antar att vederbörande registreras av främmande makt och tas ut först av alla.

Putin t.ex. anser ju att vi är ockuperade av NATO, och då ser han åtminstone 25% av oss som offer och det bör då bara bli de som jobbar, ofta gratis, åt NATO som är intressanta. Propagandabombaren jobbar utan tvekan gratis åt NATO.

Det hela avgörs förmodligen just avseende NATO. Tror man att NATO är på väg in för att ”rädda” Sverige lär man nog ingripa för man vill inte ha dem ännu närmre sig.

Man kan inte håna folk dygnet runt, ljuga om nationer dygnet runt, kriga överallt utan konsekvenser, man kan inte legalisera ISIS flagga utan konsekvenser, och man kan inte stå på som vi gör utan att nån, förr eller senare, vänder sig om och klappar tillbaka.

Jag säger som journalisten här på Cypern; måste man ha en kärnvapensmäll i skallen för att fatta?


Skärmavbild    kl

 

Ska denna artikel med i årsboken?

Klicka på det antal stjärnor du vill ge den.

Du kan ge feedback!

Hur kan den bli bättre?

Tala om hur den kan förbättras!

The following two tabs change content below.
Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär.

Latest posts by Lena Holfve (see all)

3 Comments

  1. Svensken sover vidare zzzzzzzz. De vill inte vakna. Det blir för jobbigt att tvingas erkänna att man hade fel.

  2. Mellanmjölks-nationalister typ SD-sympatisörer är ofta positiva till NATO och köper propagandan. Nordiska motständsrörelsen däremot skulle aldrig välkomna NATO. Många där är dessutom kritiska mot Putin som dom anser styrs av samma krafter. Har fäljt dom nationella rörelserna i flera år med visst intresse. Är själv partipolitiskt oberoende. Var med i SD ett par år när jag var ”ny-vaken” men kommer aldrig mer att gå med nåt parti igen. Tror inte att det löser nånting men det är intressant att följa.

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.