Vem ska stå ut med dem?

Skärmavbild    kl

Skärmavbild klBilden ovan är grand solar minimum-prognosen men det är ingen panik att flytta på sig.

Det händer inte jämt men det har hänt att folk frågar mig om vi har hus, vägar, bilar, om kvinnor får arbeta, om flickor får gå i skolan på norra Cypern, som är ett muslimskt land, och då förstår jag att det är en som livnär sig på propaganda, gillar förtal och är duktig på att reagera.

Bilden hör inte samman med bloggtexten nedan
Skärmavbild klDen texten är skriven av en människa som tänker, och bilden är sänd till mig av en som är född 1947 och som reagerar, stup i ett, och när jag läser vederbörandes FB-sida ser jag att han är helt besatt av muslimer.

Sanningen är nog den att det blir de 40 muslimska länderna, som ska vara 54 numera, som slutligen löser ISIS-problemet, också uppe i Sverige.

Om de nu orkar rädda rumpan på svenska övermänniskor?
Jag skulle nog inte orka rädda muslimbesatta svenska karlar. Men, Putin och kronprinsen, som leder det hela, är väl snälla nog att de gör det.

Här har vi en släkting till kronprinsen så han är ingalunda ensam i sitt beslut:

De har de förhatliga ryssarna med sig också, och det är konstigt
om de orkar rädda rumpan på svenskar vars press förtalar dem jämt.

 

Kronprinsen ser framför sig hur han ska kunna fixa ett nytt Europa sydöver

 

Vi leker med tanken att de orkar rädda propagandabombaren
Då inställer sig nästa framtidsfråga; Vem ska mata svensken?

Skärmavbild kl
Propagandabombarens senaste väckarklocka

Har afrikanerna  lust att mata karlen som bombar mig?
Jag vet inte om jag skulle orka det. Det ser ut som om det blir i Afrika den stora livsmedelsproduktionen kommer att läggas.

Men vi leker med tanken att de orkar ge honom afrikanskodlad mat framöver eftersom vi nog inte lär kunna producera många dillkvistar själva längre fram.

Nåväl, jag ska vakna, och då ska jag bombarderas, med vad jag inbillar mig är en rätt arketypisk propaganda, och som bara kan skapas av totalt isolerade människor. Jag har sagt det förr; vårt största problem är isoleringen.

Die dummen Schweden är en exposé över Sverige och dess historia, med utvikningar åt alla håll. Sidan är upplagd så att den första delen speglar Sverige kronologiskt genom dess drottningar och kungar. Efter det är artiklarna upplagda i alfabetisk ordning, och de tycks vara producerade runt år 2011-12.

Visst har vi känt oss överlägsna! Och gör ännu!
Och inte nog med det – vi tycker att dom är underlägsna och dumma: Finnarna super och slåss med kniv. Norrbaggarna äter torsk, danskarna pratar med gröt i mun och bägge har en taskig valuta beroende på att dom saknar förmågan att bygga upp ett modernt industri­
samhälle med USA som förebild. Det gäller finnarna också som super och slåss med kniv. Förr var dom dessutom styrda från Moskva.

Denna svenska inställning gäller för övrigt också resten av världen. Utom USA. Att det inte gäller USA beror på att vi känner oss som amerikaner, enligt principen att regnar det på prästen så droppar det på klockaren. Detta beror på att vi alla har släkt i Amerika efter den stora utvandringen dit. Vi är Lill-Amerika och Stor-Sverige på en gång. Läs mer

Denna artikel går att dela därför att jag ska nämligen dela den till propagandabombaren som vill att jag ska vakna.

Ska denna artikel med i årsboken?

Klicka på det antal stjärnor du vill ge den.

Du kan ge feedback!

Hur kan den bli bättre?

Tala om hur den kan förbättras!

The following two tabs change content below.
Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär.

Latest posts by Lena Holfve (see all)

3 Comments

  1. Funderar på förutsättningen att leva i Norden under Gand Solar Minimum.
    Jag tror att det enda som kommer fungera är omfattande boskapsdrift, de djur som kan livnära sig på gräs, örter och lövsly, även fäbodar och liknande. Det ger ypperlig mat med kött och mjölk.
    Men det kommer behövas massor av folk ute i på landsbygden.
    Kommer storstadsborna att begripa det?

  2. Boskap kommer inte att funka om du inte ha någon av de gamla lantraserna. Fjällko och rödkulla är de enda du kan använda i Sverige om du vill ha mjölk. De moderna mjölkkorna kräver helt annat foder. De svälter ihjäl om de inte får odlat hö och kraftfoder. Möjligen kan man ha hereford, aberdeen angus och andra tåliga köttdjur men de är inga man kan mjölka. Getter funkar bättre.

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.