Jag lagade middag två gånger en kväll

När man ger ut böcker sänder förlaget alltid ett exemplar till Bibliotekstjänst, och de brukar skriva en text om boken som ansågs ”avgörande” när jag arbetade sist som yrkesförfattare.

Det brukade också ta lång tid innan de skrev något, och hur det är idag vet jag inte men jag vet att ”Utmattad Fri från hjärndimma” har börjat rulla ut på biblioteken.

Enklast är att du ber ditt ta hem den, och man ska också kunna låna ljudboksvarianten, varför jag kan påstå att nu finns det absolut inga ekonomiska hinder att starta i Utmattningsskolan då internetversionen dessutom är helt gratis.

Pengar kan vara ett stort problem för långtidssjuka men framförallt är deras egen hjärna det.

Jag talade igår med en väninna som är sjuksköterska, och som arbetar på medicin på ett av våra största sjukhus, och som tjatat på sin svägerska att börja i UMS då hon är långt åtgången i ”utmattning” sen många, många år tillbaka.

Problemet är att svägerskan minns inte vad de talade om sist…
– Jag lagade middag två gånger en kväll, sa jag och log.

Testläsarna känns lyckliga
Snart ska vi släppa UMS bok om mögelförgiftningar, och just nu är manuset ute på remiss hos de verkliga experterna; före detta mögelsjuka som nu är avgiftade.

Som alla mina läsare har förstått blir det en lång serie, och de blå böckerna är själva utbildningen. Via den tar man reda på varför man är ”utmattad” och varje stor orsak får sin egen röda bok och först ut är mögel.

Det är bara jag som tar hem internationell forskning för utan den lär ingen bli frisk, och vi har den absurda situationen att ingen har blivit frisk från ”utmattning” i Sverige, enligt svenska forskare. Det beror på att de insatser man gör; terapi, motion och psykofarmaka biter inte på förgiftningar.

Det är alltså inte som en del tror att jag hittar på
Nix! Jag sammanställer mer, och har skapat ett handlingsprogram som håller i verkligheten, och det har sjuksyrran på medicin förstått därför att hon har läst medlemmarnas texter om hur de återställts. Varför hon nu ska börja tjata på sin bror, som inte är sjuk, och som lagar all mat i familjen.

Jag sa henne att det är precis på det sättet UMS-metoden sipprar ut nu i samhället via sjuksköterskor, läkare, bibliotekarier och varje återställd, som kommit åter till arbetslivet, är en UMS-ambassadör som heter duga.


 

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

The following two tabs change content below.
Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär.