Allt är skapat för att manipulera

Jag var ute och åt en middag på Norra Cypern med en 98-årig fotograf för några år sedan. En vän till den taxichaufför jag alltid använder och som ansåg att mannen hade tråkigt; varför jag ombads att hänga på. Under den middagen sa den gamle mannen väldigt många roliga saker, som jag inte hade en aning om, och nu är han tyvärr död.

Men jag lär minnas en mening, så länge jag lever:
 – Mina föräldrar sa att jag är muslim, men de frågade aldrig mig.

Filmerna nedan, om hur Vatikanen skapade islam, får bli ett av hans bidrag till eftervärlden, via mig. Vi hade ett mycket långt samtal senare om hur olika politiska system, liksom religioner, har skapats för att just kontrollera massorna. Norra Cypern är en muslimsk stat men folket är sekuläriserat exkl. de turkar som kommer ifrån fastlandet. Man säger mig ofta; ”Vi tror på Gud men vi går inte i mosken.”

Tidigare konstaterade vi att kommunismen är skapad. Inte minst för att få inplantera sociologin i varje västerländsk hjärna så man kan råna fritt sen.

HOW THE VATICAN CREATED ISLAM

Secret Vatican Briefings on The Creation of Prophet Muhammad …

 

Igår såg att jag att statsministern sköter sig väl
Nu är även Ung vänster rosenrasande på honom. De tror nämligen att det är krig i Irak och Syrien, vilket det inte är. Det ryktas om att USA och Israel ska braka sig igenom det landet för att nå Iran. Men livet i Damaskus har pågått som vanligt i många år nu.

Jag bor granne med studenter därifrån som åker hem till Damaskus regelbundet. Men det tror Ung Vänster, därför att svensk press har aldrig meddelat att krigen är över, och vad jag vet är Sverige den enda nationen i hela världen där man tiger om den saken.

Tiga om världshändelser är också Fake News

As Tourist In Damascus, The Capital Of Syria in 2017 | Unusual Traveler

Damascus 2018: Best of Damascus, Syria Tourism – TripAdvisor

U.N.: More Than 600,000 Syrians Have Returned Home In 2017 : The …

Artikeln fortsätter under filmen

 

Häromdagen skrev jag om en 36-årig kvinna som var illa ute
Jag följde med henne i förra veckan till ett cafë vid havet där vi mötte hennes sponsor. Det var en 76-årig kvinna, med 40 års nykterhet, och som hade lagt av då hon var 36.

Givetvis erbjöd jag mig att försvinna, och låta dem vara ensamma, men ingen av dem ville det varför jag stannade. Sponsorn ställde ett trettiotal frågor, och kvinnan svarade ja på alla. Om du svarar ja på fyra av dem är du alkoholist. Det var således full pott. Överfull pott.

Deras identiteter är hemliga på livstid
Redan samma dag tog sponsorn med sig tjejen in i organisationen, och kvinnan har varit nykter sen dess, är väl en vecka nu, och för första gången på fem, sex år.

Mamman anlände från Saudi som igår, barnen strålar, och jag slipper förhoppningsvis ambulanser i ett utanför min terrass. Jag har sett mycket i mina dagar, inte minst i rätten, men jag tror aldrig jag har sett en kvinna så alkoholiserad som just denna kvinna.

Det är ett mirakel att hon ens lever; det sista var ett brutet ben
Indianer, eskimåer, afrikaner etc blir ”snabbare” alkoholister, och det verkar gå djupare, och forskare i USA sa mig då jag skrev boken ”Botten upp” att västfolk har exponerats för alkohol under en längre tid. Indianerna inte ens i 100 år. De sa mig att i Kina och Japan hade man alkoholism men för 3000 år sedan, och ju längre en kultur exponeras för alkohol desto färre blir alkoholister i den kulturen därför att de som har de gener som krävs dör ut på sikt. Bland indianer och eskimåer är 80% alkoholister, spanjorer och fransmän 3% och många anser att ryssarna ligger runt 40%.

Lokalbefolkningen har ofta sagt mig att 80-90% av de engelsmän som är här på ön är alkoholister, och jag frågade sponsorn, som svarade: ”Om alla som behövde ville sluta skulle jag kunna fylla Albert Hall”.

Varför?
Är du alkoholist omvandlas alkohol till ett heroinliknande medel, som leder till att din hjärna vill ha mer och mer, eller som sponsorn sa tjejen; ”Ett glas är för mycket och tusen är för lite.”

Dvs. dricker du ett glas kan du inte stoppa sen. Kvinnan bröt det mönstret med hjälp av socker och Coca-Cola, höll sig nykter ett dygn med hjälp av socker, vilket är en förutsättning för att sponsorn ska vilja tala med henne.

Klicka 2 ggr

Vi har 10% aktiva alk. enligt regeringen och 20% enligt AA, och de vet nog vad de talar om
Det krävs också poliser, ambulanser, tillfälliga frihetsberövningar, och att de vet att de bara sitter och skakar, och att de inte har kunnat dricka som andra på åratal utan att bli konstant medvetslösa för att AA ens ska fungera effektivt.

Vad jag kunde se stämmer dock den kurva som alltid används men förloppet går nog fortare avseende folk ifrån kulturer som inte har exponerats för alkohol länge. I Saudi åker du väl in på kåken om du dricker sprit på stan.

Det har varit intressant att få se hur poliser, ambulansförare, grannar etc har reagerat och vilka attityder det har varit i jämförelse med de gängse svenska. Du ser ju aldrig mobbing här t.ex.

Hemligheten är ”connection” – kontakt och delande istället för isolering  – och den som vill veta mer läser min klassiska bok ”Botten Upp”.

Artikeln fortsätter under filmen.

 

Det var en indisk energiman som sa mig att jag kommer att arbeta för regeringen längre fram
Som äggplockare på Hinseberg?

De har hotat med att införa 8 års fängelse om journalister skriver kritiskt om Sverige, och går den lagen igenom får jag ta fram alla förarbeten och utreda min egen situation. Gäller författare också, retroaktivt???

Vi utreder då och då om energifolket har rätt
Inte minst därför att samtliga talar om revolutioner inom ekonomin de närmsta sju åren men också att vi kollektivt går ifrån ”vakna” över på handling.

Söndra för att härska
Miljarder människor kommer att ”se” att eliten har skapat samtliga polarierande religioner och politiska ideologier för att hålla oss ständigt osams med varandra.

Bilden till höger bevisar att folk ser igenom nu, och då spricker hela konceptet, och polariseringen misslyckas. Det är meningen att vi ska ut och skjuta araber. Meningen att Ung Vänster ska ge sig på sd-folk t.ex. Det är inte meningen att de ska ge sig på statsministern.

Nu känner man tydligen av att så sker och då ”svarar” man med att man vill ha en lag som ger 8 års fängelse om du kritiserar regimen.

Men det finns andra makter än de politiska
I går skiftades energin från Uranus, och det pågår i sju år, och det är starka krafter samtidigt som det är rejält med solstormar just nu, som ger många huvudvärk och yrsel, och swishsystemet brakade i Sverige. Någon sa mig att TV-sändningarna hade flimrat.

Space weather WARNING: HUGE solar storm could spark danger …

Space Weather Prediction: Weathering the Solar Storm

Energirapporter:

 

The following two tabs change content below.

Lena Holfve

Nyutgivna böcker: Utmattad - Fri från hjärndimma, Mögelförgiftad och Sömnlös
Om Lena Holfve 436 artiklar
Nyutgivna böcker: Utmattad - Fri från hjärndimma, Mögelförgiftad och Sömnlös

4 kommentarer

  1. I måndags kväll kl 23.00 tvärdog marksänd TV utom på SVT kanalerna, som jag inte vill titta på. På tisdag var allt som vanligt. I juli har jag varit nykter i 39 år men jag blir fortfarande tokilsken om jag måste ha att göra med idioter.

  2. Tack. Jag ville inte hamna på parkbänken och sen blossa upp som en nödraket på krematoriet. Försöker undvika dessa så gott det nu går 🙂

Kommentera