Massavhopp till islam skapad av kritikerna?

Häromdagen nämnde jag att en 19-åring konverterat och nu frågar sig folk varför så många gör det.

All reklam är bra, också den dåliga…  Jag ser texter som gör mig helt matt ibland speciellt som många känns som rena projiceringarna.

Jag befinner mig just nu i ett muslimskt land, norra Cypern, och jag har besökt rätt många och det är t.ex. inte okej att slå ihjäl sin fru.

Du får i princip livstid.

När unga läser alla dessa helt makabra beskrivningar och propagandaskrönor, som folk får ur sig, och nyfiket undersöker saken själva, så finner de att det är inte okej att slå ihjäl sin fru här t.ex…

7 års fängelse för att skrika könsord mot en kvinna

De lär upptäcka att om en flyger på dig, biter dig, knuffar dig och skriker könsord åker han in på sju år.

Denne ”sötnos”, som tilltalade mig och en kvinnlig FB-vän så här, kan ha dryga böter att vänta där jag befinner mig nu eftersom det inte är tillåtet att ge sig på folk överhuvudtaget.

Men i Sverige är han lika fredad som alla andra snedseglare så han både kan och vågar stå på därför att det medför inga konsekvenser alls.

Det är vardagsmat för svenska 70-90-talistmän att låta så här. De är absolut emigrationsorsak 1 A och inte helt otroligt även en konverteringsorsk.

De som utreder lär upptäcka att en hotellägare som upplåtit ett rum till våldtäktsmän åker dit så det skriker om det. De kommer att upptäcka att en blottare åker in på 20 dagar.

De kommer att se att kvinnliga
poliser går inte omkring i gula tält…

De lär upptäcka att minimistraffet för en våldtäkt är sju år, men denne nedan fick nio.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De lär upptäcka att en incestpappa kan åka in på 28 år, och åker de till Indien lär de upptäcka att det är ingalunda något våldtäktsland.

 

De kommer att uppleva kvinnofrid för första gången i sina liv
Jag får gå tillbaka till tidigt 60-tal för att påminna mig att jag kunde gå ut orädd. Här kan jag gå ut dygnet runt eftersom överfall saknas helt. Konsekvenserna är för stora, ingen som vågar, eller anser det vara värt risken. Ungefär 120 personer sitter i fängelse och de flesta är från fastlandet.

 

Utreder de djupare lär de upptäcka att ISIS är totalt förbjudna i 40 muslimska länder som lär ha blivit 54 nu. Du får 20 års fängelse om du tillhör dem och 10-12 om du hjälper dem.

I Sverige är deras flagga legaliserad, enda landet i världen, och de får bidrag. Blir du våldtagen av en av dem, deras specialgren över hela världen, läggs utredningen ner i 15 fall per dygn.

Enda landet i världen där våldverkare behandlas som celibriteter av pressen.

Är de riktigt rädda för iSIS-soldaterna kan de alltid flytta till Saudi som lär skydda dem.

Nej, alla kvinnor går inte i tält. De religiösa gör precis som våra nunnor.

 

 

 

 

 

The following two tabs change content below.

Lena Holfve

Nyutgivna böcker: "Utmattad - Fri från hjärndimma", "Mögelförgiftad", "Sömnlös", "Parasitfri". Fyra tidigare produktioner; "Är barn allt? En bok om barnlöshet", "Botten Upp - en bok om att leva i närheten av alkoholproblem" och kriminalromanerna "Häktad på sagolika skäl" och "Mordet på Törnrosa" finns nu i Internetbokhandeln.

Latest posts by Lena Holfve (see all)

Kriminalromanen ”Mordet på Törnrosa” nu som E-bok 40:-

Om Lena Holfve 553 artiklar
Nyutgivna böcker: "Utmattad - Fri från hjärndimma", "Mögelförgiftad", "Sömnlös", "Parasitfri". Fyra tidigare produktioner; "Är barn allt? En bok om barnlöshet", "Botten Upp - en bok om att leva i närheten av alkoholproblem" och kriminalromanerna "Häktad på sagolika skäl" och "Mordet på Törnrosa" finns nu i Internetbokhandeln.

Kommentera