Man får vifta med ISIS-flaggan även i Danmark tydligen

Ett gäng ISIS-människor gapar och skriker på danska gator att de vill ha en ny lag så att barnäktenskap ska bli tillåtet och det är sånt här som är så listigt och välplanerat så man får nästan beundra regissörerna avseende listigheten. Det känns lite som när Christiania skapades; en stat i staten där det var helt okej att knarka.

Går vi till Norra Cypern måste du vara 18 år för att få gifta dig. Vi hade nyligen en incestpappa som dömdes till 28 års fängelse men folk som kommer frågar ofta t.ex. hur jag står ut i ett land som tillåter våldtäkter på barn. Finns ingen sån tillåtelse här.

In 2010, 158 countries reported that 18 years was the minimum legal age for marriage for women without parental consent or approval by a pertinent authority. However, in 146 countries, state or customary law allows girls younger than 18 to marry with the consent of parents or other authorities; in 52 countries, girls under age 15 can marry with parental consent. In contrast, 18 is the legal age for marriage without consent among males in 180 countries. Additionally, in 105 countries, boys can marry with the consent of a parent or a pertinent authority, and in 23 countries, boys under age 15 can marry with parental consent. Läs mer

Vifta med ISIS-flaggor är inte tillåtet i några länder eftersom det är en terrororganisation
Men den dyker upp i Europa nu. Det är också nästan ”listigt” att kalla sig för Islamiska STATEN. Det är ingen stat, de kommer inte från nån stat. Det finns ingen som helst tvekan om att det rör sig om en terrororganisation som får megauppmärksamhet i väst för att ”alla” ska tro att de är muslimer.

The Islamic State (Terrorist Organization) | RAND

Backar vi bandet hittar vi förmodligen exakt samma fenomen och manus som ledde fram till Kristallnatten
Då hade tyskarna fått nog och den gången var det judarna. Om man varnar för det här i nuläget kallas man lätt för rasist eller islamofob och då ansågs man ha Hitlerfobi. Nära tusen journalister fullständigt jagade folk som protesterade, eller som såg vad som var på G. att hända, och de ansågs vara psykiskt sjuka och lida av Hitlerfobi.

Jag tycker uppriktigt sagt synd om den historielösa generationen för de måste, som sagt, undra; vad fan hände?

How Journalists Covered the Rise of Mussolini and Hitler

Expressen.se – Andra världskriget | Kristallnatten 1938 gav världen en …

Det handlar om pengar och makten över dem
Min förklaring är att judarna hotade förra gången och ett skäl var att de i sin kultur har sparandet som något fint. Vi har mer konsumerandet som lika fint. Snygg ny bil du har köpt! Eftersom judarna flytt många gånger ifrån många länder bär de ofta med sig stora mängder guld liksom romerna ofta har guld. Judarna har också i sin kultur att utbildning är A och O.

Det är superfint med akademiska betyg och höga utbildningar som ger höga löner. Jag personligen upplevde på 70-talet en svensk mamma som började storgråta då sonen meddelade att han ville bli läkare. Han trodde att han var nått!

Skälet till att muslimerna nu ska ta över judarnas ww2-mantel tror jag beror på deras ekonomiska system och bankväsende för om det, som är ursmart, skulle sprida sig över världen är det go´natt för västbankerna.

Rent tidsmässigt är vi nu mycket nära en ny kristallnatt men denna gång riktad mot muslimer
Om inte befolkningen förstår att det ligger enorma manipulationer bakom och istället ger sig på regissörerna vilket kan ha hänt idag i Frankrike då förre presidenten nu är frihetsberövad.

Annars återstår nya inbördeskrig samt ett ww3 och krigsindustrin täljer guld, igen. Jag ser en liten ljusning när jag tittar på denna film. Man kallar dem islamister. Det är bra det. Då är steget inte långt till att man tar in att de är: ISIS remains deadliest terrorist organization in world: report.

Det är på grund av ISIS som Norra Cypern har förhöjd beredskap vid gränserna, och det borde Europa skaffa sig snarast. Jag har frågat gamle SÄK-polischefen här varför, och jag fick följande svar:
– De är mycket, mycket farliga och har dödat 100-120 000 muslimer runt om i världen, och ungefär 80-90 000 ifrån andra kulturer. De är massmördare och terrorister och very bad news.

 

The following two tabs change content below.

Lena Holfve

Nyutgivna böcker: "Utmattad - Fri från hjärndimma", "Mögelförgiftad", "Sömnlös", "Parasitfri". Fyra tidigare produktioner; "Är barn allt? En bok om barnlöshet", "Botten Upp - en bok om att leva i närheten av alkoholproblem" och kriminalromanerna "Häktad på sagolika skäl" och "Mordet på Törnrosa" finns nu i Internetbokhandeln.

Latest posts by Lena Holfve (see all)

Kriminalromanen ”Mordet på Törnrosa” nu som E-bok 40:-

Om Lena Holfve 492 artiklar
Nyutgivna böcker: "Utmattad - Fri från hjärndimma", "Mögelförgiftad", "Sömnlös", "Parasitfri". Fyra tidigare produktioner; "Är barn allt? En bok om barnlöshet", "Botten Upp - en bok om att leva i närheten av alkoholproblem" och kriminalromanerna "Häktad på sagolika skäl" och "Mordet på Törnrosa" finns nu i Internetbokhandeln.

Bli först med att kommentera

Kommentera