Jag kallar dem för Levebrödsbarn

Texten ovan är hämtad ifrån en ”bokrecention”  och den säger mig att boken handlar om ett Levebrödsbarn.

Som vi såg igår, när jag redde ut prostitutionen på Cypern, syd som nord, så ”finns inte” de kvinnliga kunderna i Sverige. När kollegan Kerstin Thorwall köpte sex i Gambia, och skrev om det, kallades hennes många tripper ner dit för ”dansresor” av pressen.

Kvinnor  är enbart goda, män är alltid svin, och så ser förtrycket av oss kvinnor ut i Sverige – vi är aldrig ansvariga – så vi får inte läsa om denna mamma som bevisligen bröt överenskommelsen med Donner, och det osar ilska om det avtalet, han var säkert förbannad då det gjordes upp.

Jag kände inte Donner, inte ens mötts i en TV-studio, jag höll mig medvetetet undan de flesta, alla klubbar och alla forum, och jag har aldrig läst honom, och jag visste inte att han har två uppenbara Levebrödsbarn i Sverige.

Kvinnorna sa att de hade p-piller, så hade de inte det, och sen var cirkusen i gång, och en vet jag hade tio pappor till sitt Levebrödsbarn, och alla tio betalade underhåll i hemlighet. Det där sprack lite senare för en av dem, som ville umgås med sonen, fattade misstanke och slutligen hamnade mamman i rätten.

Av texten förstår jag också att mamman tidigt använde pojken för att förfölja den kände, han var megakänd på 80-talet, Donner som då uttryckligen sagt att han tänker inte vara någon pappa, och tänker inte betala några pengar.

Det var väl hämnden?
Den lille grabben dök upp här och där i Donners närhet.

En gång som vuxen sökte han upp Donner, som satt och signerade, Levebrödsbarnet ville ha en bok, och fick svaret;
-Du får köpa en.

Hörs lång väg att Donner var förbannad, en gång till, men nu har det då kommit en bok som väl beskriver att det är synd om Levebrödsbarnen, för det är det, men vi får inte veta att det är just det sonen är.

Vi får bara det normala svenska förtalet av en dessutom avliden person, som inte ens kan försvara sig, och i det landet ska vi inte påräkna något annat än att kvinnor har inte ansvar, behöver inte hålla löften eller överenskommelser, och är alltid offer.

Nu har vi en ny ”författare” som fått ut sin bok enbart för att den handlar om en offentlig person, inget annat skäl, tjäna pengar, en gång till. Fast då på 80-talet misslyckades det för Donner sa nej. Han gick inte på det. Det blev inte 18-21 års utbetalningar till ett Levebrödsbarns mamma, och som satts till världen enbart för att pressa en man på pengar.

Emigrationsskäl 1 A är det, förtrycket av oss kvinnor är våldsamt, vi är alltid små, små ansvarslösa barn, som inget begriper.

Jörn Donner: ”Sverige är som svansen som försöker vifta på hunden” – Malou Efter tio (TV4)

 

 

 

Ska denna artikel med i årsboken?

Klicka på det antal stjärnor du vill ge den.

Du kan ge feedback!

Hur kan den bli bättre?

Tala om hur den kan förbättras!

The following two tabs change content below.
Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär.

2 Comments

  1. Jag vet inte heller så mycket mer. Minns mest hur han och Lugn ofta delade samma tv-soffor på 70- och 80-talet och mest satt och babblade och kedjerökte samtidigt. Båda två.Nu är båda kedjerökarna hädangångna. Donner förra året och Lugn nyligen. Arvet efter dessa tosingar är pratkultur och kedjerökning.

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.