Vi går mot ljusare tider, efter kaoset…

Inget kan förändras utan transformation, är en av de saker, som  Kapiel Raaj säger i videon nedan, och ifrån mitten av den, ungefär, drar han USA:s historia ur ett energiperspektiv.

Kapiel Raaj går sen över på USA:s framtid och menar att kaoset som är nu kommer USA att gå in i en era av spiritualitet, och han påpekar att de har aldrig haft så många yogastudios, meditationskurser etc. som nu.

En av de saker han säger, denne mycket kloke man, är att det vi klagar över nu leder till förändring. Vi klagar t.ex. på sjukvården, och det leder till att vi tar ansvar för vår hälsa själva. Inom UMS märker vi det eftersom det vräker in sjuka.

Eller, som jag har skrivit många gånger, människan löser alltid sina problem
Folk börjar få mer än nog av politiker så vi kan vara säkra på att det system vi har idag är döende. Det kommer nått helt nytt längre fram. Direktdemokratio a´la Schweiz?


Folk är mer än trötta på gammelmedia
År 2018: Valrörelsen flyttar till sociala medier – och väljarna gör jobbet
År 2018: Svenska journalister oroar sig över inflytande från sociala medier
År 2016Ny studie: Hälften lockas inte av traditionella medier | SVT Nyheter
År 2010: Sociala medier lika stort som traditionella medier på nätet – Sociala …

På sikt kommer de traditionella medierna att transformeras.

Våld blir ute?
Ett stort förlag, som jobbar i fem länder, sa mig för nån vecka sen att de vill nytrycka mina gamla kriminalromaner och jag gapade i tre dygn.
De är över 30 år gamla… Men idag slog det mig att de är oblodiga, det finns inte mycket till våld i dem… På många sätt passar de bättre i den tid vi är på väg mot än då de skrevs, och bokförlaget kanske har näsa för sånt?

De inspirerade mig att dra igång en serie kriminalromaner jag har haft i huvudet länge. Vi får se om jag får ihop det. De gamla kommer i vart fall, vad de har sagt.

Ljusare tider
Just nu är det lite inne att vara korkad, bildning är ingen stor grej i väst, och har energifolket rätt går vi mot en tid där folk kommer att värna inre frid mer än vad man har för bilmärke stående i garaget. Yta får ge plats för djup.

Energiskiften gör så att saker och ting slår om snabbt
Det märker man då man lyssnar på Kapiel Raajs genomgång av det som redan har hänt i USA.

Västmänniskans syn på krigen har t.ex. ändrat på sig radikalt, redan.
Fler och fler förstår att de handlar enbart om pengar och profit.

Kapiel Raaj om USA:

Denna film bekräftar vad Kapiel Raaj anser.

The following two tabs change content below.
Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär.

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.