De jobbar GRATIS åt krigsindustrin

Skärmavbild kl

Jag puffar upp denna gamla artikel idag därför att folk som jobbar gratis åt krigsindustrin kör på med samma falska bilder igen, och en frågade efter källa, som är brukligt i Sverige, folk söker aldrig själva.

Tidigare publicerat 14 maj 2019
Skärmavbild kl

Den får hjälp av FB-folk i drev som känns som om folk håller på att bli helt sinnessjuka – åtminstone omdömeslösa.

Skärmavbild kl

Mörda inte din fru här!
Det sägs ju ofta i Europa att du kan slå ihjäl din fru lätt som en plätt i  länder som det jag befinner mig i – men så är det inte i verkligheten.

I veckan fick en hustrumördare 25 år.

 

Folk går i taket, och går på precis allting,  och jag börjar bli skrämd

Skärmavbild kl

Du är välkommen att skicka den här typen av PR-byråpropaganda, som ska motivera religionskriget, till mig på support@lenaholfve.se så ska jag bildsöka.

Eller så bildsöker du själv här.

Jag har utrett ett tiotal ”fall” och det är aldrig en siffra rätt.

Just denna 10-åriga flicka, som påstods ha blivit tvångsbortgift, kan du läsa om på FB i bara ett av säkert tiotusen inlägg… och detta svenska har 277 delningar dvs det finns minst 277 idioter i väst.

Folk som på allvar tror att det är tillåtet att kidnappa en unge och gifta sig med henne. Det är inte tillåtet.

Ponera att deras befolkning skulle hålla på som västs gör…
Skärmavbild kl-Alla män i Sverige dödar och gräver ner sin fru! Låt oss bomba dem!

Nu vet vi inte, men jag utreder den frågan vid tillfällen, vilken propaganda de matas med om oss. Jag fasar.

Skärmavbild klSanningen i detta fall:
Police Save 10-year-old Bride In Sukkur – UrduPoint  Det tog polisen mindre än 24 timmar att arrestera kidnapparen, befria flickan, och skicka hem henne.

Intressant är att notera att FB-censuren inte slår till.


Denna bild nedan har farit omkring på FB i åratal, och påstås visa barn som gifter Skärmavbild klsig med vuxna män.

Fel, de är brudtärnor.

Vi har den ordningen att tärnan följer bruden och här är det tvärtom brudgummen, och tärnan brukar vara hans lillasyster, syskonbarn, kusin, etc.

 

Det är precis tvärtom tryggare här
nSett med kvinnoögon är säkerheten för kvinnor i dessa länder 1000 gånger starkare än hemma, för att inte säga en miljon gånger starkare, eftersom varje enskild man skyddar sitt land, sin by, alla kvinnor och alla barn. Det är deras jobb och uppgift.

Du kan läsa här om min gatuvakt nummer 1
Jag har sett honom, min värd och tre män till i aktion tidigt en morgon. Jag såg att de var arga som bin, de var samlade sex på morgonen, hade sammanträde mitt på gatan och jag ville absolut inte störa dem för jag förstod att de talade om något väldigt allvarligt.

oEfteråt fick jag veta att en kvinna i huset mitt emot hade larmat om att en studentska ifrån Egypten förmodligen hade slagits av sin pojkvän ifrån samma land.

De gick upp i samlad trupp, kvinnan nekade till att något ska ha hänt, och de ska ha sagt paret att en gång till – oljud som tyder på misshandel – så ringer vi polisen direkt. Jag ombads säga till dem om det framkom något för de hade sett att jag och den unga kvinnan samtalat.

Några dagar senare hittade jag och två svenskar henne medvetslös utanför min terrass, jag fick en kusin till henne att kontakta hennes mor, som kom hit i två månader, och sen plockade familjen hem henne till Egypten. Modern portförbjöd för övrigt pojkvännen lite senare.

pappaExp 2. en ung tös, som var student här, ringde polisen, och sa att hennes far ringt upp henne, och sagt att han skulle flyga till henne, och att han ville ha sex med henne. Han greps direkt vid flyget.

I vårt land hade hon fått svaret att vi kan inget göra innan det har hänt onått dvs ett hot räcker inte för att få skydd.

Vad händer om en arab knuffar dig, biter dig och skriker könsord till dig i vårt land?

Här dömdes det ut sju år.
– Det finns inga ursäkter för sexuella attacker, sa domaren.

nDetta påstås vara en polis ifrån Saudi, utspökad i nått gult, och under lägger jag en bild som föreställer saudiska kvinnliga poliser i VERKLIGHETEN.

Jag skulle för övrigt inte befinna mig i dessa länder alls om kvinnor eller barn hade ett helvete.

marmain

 

 

Spread the love
Om Lena Holfve 9197 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

4 kommentarer

 1. Det finns en ung kvinna som är från Syrien. Härom veckan var hon gäst i en podcast. På Twitter kallar hon sig Partisangirl men även Syruíangirl, förmodligen på FB. Det var speciellt en sak jag fastnad för. Hon sade att folk i väst tror vi är mycket mer religiösa än vad vi verkligen är. Så att vi i väst får den bilden är helt och hållet medias fel. Jag antar att ingen av oss borde bli förvånad. Om du fortfarande är kvar på FB kan du kolla dom namnen. Hon är rätt intressant att följa på Twitter åtminstone.

 2. På följande artikel från NewsVoice länk: https://newsvoice.se/2019/05/iran/ kan man läsa om Nick som reser runt med kamera och ger en annan bild av verkligheten än MSM.
  Nick är en i raden av medmänniskor som ger oss alltså en annan bild.

  Man kan helt enkelt inte uppskatta nog Lena Holfves upplysnings sida om en annan syn på det verkliga livet än vad som finns att tillgå från våra massmedia.

  John Pilger i sin dokumentär om Venezuela visar hur MSM klipper bort delar av bilden av den fredliga demonstrationen som är anfallna av poliser så att det ser ut så att det är demonstranterna som anföll, Verkligheten är att de värjde sig bara mot ett dödligt våld från poliser.

  För 20 år sedan har vi varit med min son i Italien på semester. Han utbrast och sa: ”Men fröken sa att här är det så fattigt” Men jag ser att här är det rikt och fint, finare än i Sverige.

  Hur man sår fördomar mot andra länder är Göta kanal ett bra exempel på. Slussvakten flyttade inte till värme utomlands för att där luktar det avlopp, framkom av filmen.

  USA lyckades med sina filmer hjärntvätta folket till sådan grad att de tror på fullt allvar att det inte finns bättre paradis att bo på än USA med Los Angeles i synnerhet. I mina samtal om verkligheten och än annan syn försvaras USA med näbbar och klor som en nation som borgar för demokratin och rättsäkerhet… En människa med en annan bild kommer inte det minsta genom denna bild och ter sig därmed konstigt i andras ögon.

  Istället att vara en neutral iakttagare av livet blir en människa till ett filter som filtrerar alla händelser som hon ser.

 3. Tänk, jag har varit med om exakt samma sak, 8-årigt barnbarn men i Spanien som fått lära sig i skolan att de är fattiga där. Man häpnar…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.