Hur kriminell är den svenska djupa staten?

The following two tabs change content below.

Lena Holfve

Nyutgivna böcker: "Utmattad - Fri från hjärndimma", "Mögelförgiftad", "Sömnlös", "Parasitfri". Fyra tidigare produktioner; "Är barn allt? En bok om barnlöshet", "Botten Upp - en bok om att leva i närheten av alkoholproblem" och kriminalromanerna "Häktad på sagolika skäl" och "Mordet på Törnrosa" finns nu i Internetbokhandeln.

Det vet nog ingen innan tio- eller hundratusentals förundersökningar är klara men jag ska ge ett exempel ifrån ett ämnesområde jag kan väl.

De flesta kan nog minnas att det var enorma kampanjer som gick ut på att få folk att starta eget, och i den vevan blev jag utsedd som en av Reinfeldtsregeringens  ambassadörer i kvinnligt företagande, och vi administrerades av Tillväxtverket. Lite senare slutade många med orden; ”Jag vill inte bli förknippad med Tillväxtverket!”

Småföretagarambassadörerna hoppar av – Driva Eget

Jag hade tillhört den gruppen om de inte hade hunnit kicka mig innan revolten kom
Efter ett år fick jag förlängning med tre år men rätt snabbt meddelades att det var ett misstag. Jag fick inte förlängning för att jag hade ”träffat för få”.

I verkligheten hade de nog upptäckt att jag bloggade om företagande, och att den bloggen hade 185 000 unika besökare i månaden. Jag ”träffade” alltså inte få… men jag hade väl fel budskap liknande det Mats Ingelborn framför i videon nedan; Starta INTE eget!!!

Inbjuden till luncher hos landshövdingen, men tackade nej
De var säkert irriterade också över att jag vid två tillfällen nobbade landshövdingsluncher. Tidsmässigt fick jag silkessnöret ungefär samtidigt som SJ:s ordförande fick det därför att han sa att SJ plundrades och hade därför inte råd med några underhåll.
– Regeringen gör sig av med en av sina största kritiker, sa Anders Ygeman, ordförande i trafikutskottet om att Ulf Adelsohn tvingades bort från posten som SJ:s styrelseordförande.

Starta, starta!
Vi hade i princip ett enda uppdrag nämligen att få så många som möjligt att starta eget och gärna enskilda firmor, och det anordnades ”Starta eget mässor” överallt.

Ett stort skäl till att många ville sluta berodde helt säkert på att de insåg vad som skulle, eller rättare sagt måste, hända:

Sylvester, 72, vägrar ge upp trots sex år som hemlös
Han hade ett radhus, eget företag och familj. Nu har han precis fått en lägenhet efter att ha levt på gatan i flera år. Han är en av huvudstadens osynliga pensionärer – de hemlösa.
Källa

Jag ville veta vilka som var hemlösa
I november 2011, Sylvester ovan har ännu inte hunnit bli rånad och hemlös, fick jag Nybergs teater att utlysa en föreställning gratis för Stockholms hemlösa.

Efter den talade jag rätt länge med teaterns ägare, som var rätt chockad, därför att han fann – redan då – att många var äldre och just egna företagare i den grupp som kom.

Hemlöshet är en mänsklig orimlighet. Jag vet att de som kommer och ser vår föreställning den 4 december inte kan gå hem efteråt, eftersom de inte har något hem. Men ändå: När författaren Lena Holfve gav mig idén till en föreställning för Stockholms hemlösa visste jag direkt att det här gör vi. Ensemblen instämde utan att tveka. Läs mer

En och annan förstod vad som hände, i verkligheten…
”Lågutbildade och fattiga luras att starta eget företag” – Ring P1
Företagarna är de nya fattiga – Epoch Times

När man fick dem att starta enskilda firmor sa man inte att 9 av 10 går med automatik i konkurs
Det var uppenbarligen vad som hände Sylvester, och bakom kan en av SKV:s så kallade hitta-på-upptaxeringar mycket väl ligga, och om inte ”räcker” det med att det inte går att driva eget i Sverige, och ta ut mer än 35-40 kronor i timmen, och du kan aldrig bli sjuk.

Förr eller senare ruinerar de dig fullständigt
Då jag senare själv blev mycket, mycket sjuk ansökte jag om anstånd med en vinstskatt – svar; ”Sjukdom är inget giltigt skäl.”
Det är så, blir du sjuk är det godnatt, direkt! Rekordet jag hört talas om var en bonde som bröt benet och på sju veckor var han av med hela gården, sitt hem, alla djur – allt. Egna företagare omfattas inte på samma sätt av de så kallade trygghetssystemen.

Jag blev inte direkt chockad över att sjukdom inte är ett giltigt skäl för anstånd, eftersom jag själv hade varnat folk ifrån att starta eget, och främst enskilda firmor. Den som är insatt i systemet ser rätt snart – och speciellt efter statens starta eget kampanjer – att det hela gick ut på att just ruinera folk och plocka radhusen – allt – av dem. Klarsynta vet också sen länge att Sverige smyginför planekonomi.

Under denna tid kliade jag mig i huvudet över det faktum att det för mig lönade sig bättre att leasa en ny bil, ju tjusigare desto mer, än att köpa in t.ex. en begagnad. Jag kom fram till att bilindustrin och -handeln hade nån form av ”avtal” som gick ut på att den skulle få hjälp att kränga nya bilar som sen efter ett, två år kom de ut i handeln, för att köpas upp av Svensson, samt att man den vägen kunde lura precis alla att företagare tjänar massor.

Inneha en sån bil som de ville att man skulle ha kan kosta skjortan
Jag fick min demolerad flera gånger, och gärningsmän var alkoholiserade arbetslösa på en bruksort och som hatade arbetsgivare…

Näst längst ner har jag lagt en video, där det varnas för årtusendets ekonomiska kollaps, och den är planerad på precis samma sätt som det som hänt Sylvester var planerat. NWO och Agenda 30 går ut på att all medelklass ska förvandlas till ett egendomslöst prolitäriat.

Hur kan Sylvester och tusentals i samma situation ha hamnat på gatan?
Du läste väl; sjukdom är inget giltigt skäl! Och blev han inte sjuk räcker det med att systemet är byggt så att det inte ska gå. En grupp superblåsta är de engagerade lärare med flera som startade eget, och de renoverade ofta slitna skolor, och när de inte fick ihop verksamheten köptes de upp av riskkapitalister som inte har samma omkostnader som de små och sällan betalar skatt i Sverige.

Sylvester hade levt på gatan i sex år
Nu skulle han få en bostad. Vad har hänt? Skatteskulden skrivs av efter fem år, i realiteten sex.

Lena Holfve, författare till Utmattad, Mögelförgiftad, Parasitfri, Är barn allt?, Häktad på sagolika skäl, Mordet på Törnrosa

Jag har sedan min tid som regeringens ambassadör rätt mycket kontakter med människor ur denna grupp, och förr eller senare kommer jag att skriva om det – men nu får det räcka med en artikel.

Resten spar jag till den dagen jag ska skriva om en kriminell maffia som är duktiga på att manipulera allt och alla.

 

Två saker är tydliga!
Allmänheten tycker inte det minsta synd om dem för de är ju rika, och sen måste de ju ha gjort nått!
Få av dem talar om sin företagartid, man får dra den ur dem, därför att de tror på allvar själva att de har gjort nått fel.
De vet fortfarande inte om att de blev blåsta av sitt eget land.

Den som vill veta mer om hur de gör rent praktiskt kan läsa ”Skattmasens testamente”
Efter nära 40 år på olika poster inom Skatteverket tröttnade Mikael Wokander. Han hoppade av ett år innan han skulle gå i pension och beslutade sig för att skriva en bok om det han anser vara fel inom myndigheten. I sin bok skriver han att skattemyndigheternas tjänstemän förföljer företagare och invandrare och beter sig ofta svinaktigt åt. Ur artikeln; Hårda ord om eget verk | SvD

Energimannens Siwerts analys:
Ondskan och desinformationen var total i landet under detta historiska bottennapp och Sverige bör tillåtas dö.
Det finns ingen nerv kvar längre och genom att sänka folk till shoppingmentalitet kan Eliten enkelt kontrollera vad som rör sig i huvudet på människorna.
[…]

Sverige kommer ALDRIG att nå de insikter som utmärker nästa historiska era utan dö just i oförmågan att byta ut sitt tankemönster… Källa

Jag tror att han har helt rätt i att det vore ett förfärligt misstag att rädda det nuvarande Sverige, om det nu ens går. Tänk… en av SKV:s chefer (!) sätter sig ner och skriver det han gjorde; Skattmasens Testamente… av typen;
– Så här gör vi när vi ljuger i domstolarna för att blåsa av folk allt…

En stat som behandlar sina medborgare som den svenska staten gör sen länge… räddas?
Längst ner har jag lagt en film som får mig att säga som Siwert; tillåt Sverige att dö.
Ur den askan kan inget vansinnigare spira.

 

 

 

The following two tabs change content below.

Lena Holfve

Nyutgivna böcker: "Utmattad - Fri från hjärndimma", "Mögelförgiftad", "Sömnlös", "Parasitfri". Fyra tidigare produktioner; "Är barn allt? En bok om barnlöshet", "Botten Upp - en bok om att leva i närheten av alkoholproblem" och kriminalromanerna "Häktad på sagolika skäl" och "Mordet på Törnrosa" finns nu i Internetbokhandeln.

Böckerna finns i alla de former hos Bokus!

Om Lena Holfve 747 artiklar
Nyutgivna böcker: "Utmattad - Fri från hjärndimma", "Mögelförgiftad", "Sömnlös", "Parasitfri". Fyra tidigare produktioner; "Är barn allt? En bok om barnlöshet", "Botten Upp - en bok om att leva i närheten av alkoholproblem" och kriminalromanerna "Häktad på sagolika skäl" och "Mordet på Törnrosa" finns nu i Internetbokhandeln.

4 kommentarer

  1. Jag räknade ut att min lön är 13.- per timme om jag slår ut det på 160 timmar per månad. Nu har jag det inte så fattigt sammanlagt men för den som bara har en lön är företagande i Sverige att jämställa med Ebberöds bank. Min far har alltid sagt att man kan inte bli rik på eget arbete i Sverige. Man måste få andra att utföra arbetet åt sig själv.

1 trackback / pingback

  1. Hur kriminell är den svenska djupa staten? – Författare Lena Holfve – Life, Death and all between

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.