Hur de som tror allt är fake resonerar

 

De ser fascistbygget i väst, och det tror jag får dem att tro att precis allt är fejk. De har aldrig googlat sig utanför väst där man bara hanterar ett virus. Jag förstår hur de tänker, men de borde kolla in Karnataka i Indien t.ex. eller hur man slagit ner viruset i Taiwan.

Det börjar kännas ”som vanligt” dvs att väst importerar bara hälften, och kollar aldrig nått. Jämställdhet är en turkisk uppfinning från 30-talet, och den tog nån S-människa hem på 70-talet, totalt förvanskat…  Allas lika värde…  importerat från engelskan men helt felöversatt; alla har rätt till värdighet, är det korrekta.

Nu såg man på TV att Kina körde lockdown, men man missade sprutningarna, så man  har bara härmat hälften för man kollar aldrig nått. Västerlänningen gör sällan det utan antar… fel ofta. Det ligger möjligen i kunskapsföraktet?

Och resten i det faktum att generationsöverföringarna är brutna. Man intervjuar inte de som var med i förra skiftet då vi också hade en pandemi, 1967-68 så i princip vet man inte ens vad en pandemi är för något. Det som skiljer ut Taiwan från oss är att de hade tränat, och kan det här.

De som anser allt vara fejk har namnkunniga ledare; Donald Trump, David Icke, London Real, men allt kretsar alltid runt väst. En del av dem är säkert oskyldiga men andra är solklara agenter med skyhöga inkomster. De som plockat ner sig själva och skrikit censur t.ex.

https://youtu.be/iQg3xySjv4Q

 

Ska denna artikel med i årsboken?

Klicka på det antal stjärnor du vill ge den.

Du kan ge feedback!

Hur kan den bli bättre?

Tala om hur den kan förbättras!

The following two tabs change content below.
Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär.

Latest posts by Lena Holfve (see all)

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.