Har du en fastighet är det hög tid att planera

The following two tabs change content below.

Lena Holfve

Nyutgivna böcker: "Utmattad - Fri från hjärndimma", "Mögelförgiftad", "Sömnlös", "Parasitfri". Fyra tidigare produktioner; "Är barn allt? En bok om barnlöshet", "Botten Upp - en bok om att leva i närheten av alkoholproblem" och kriminalromanerna "Häktad på sagolika skäl" och "Mordet på Törnrosa" finns nu i Internetbokhandeln.

Latest posts by Lena Holfve (see all)

En kommunism byggs i botten med en fascism på toppen, och det innebär att de 1% nu ger sig på ”vanliga” miljonärer också. Ingen privatperson ska tillåtas att äga nånting alls enligt Agenda 30.

På 90-talet, då vi hade förra bubblan som sprack, fick människor som skött allt ett brev från banken som meddelade att vi har sagt upp alla dina lån. Du har tio dagar på dig att betal dem. Motiveringen var att ”vi tror inte att du kommer att kunna betala räntor och amorteringar nästa år”. Människor blev enormt chockade, eftersom de inte hade en enda betalningsanmärkning, och en god ekonomi.

”De äldre är Guds gåva till oss unga!”
Det säger asiatiska ungdomar ofta, och de trängs vid mitt terrasstaket då de uppfattar mig som klok och vis. Ju fler äldre, som är kloka och visa, man känner desto bättre är det.

Våra ungdomar gör slut med sina föräldrar, ett rent sinnessjukt åldersförakt är planterat och det leder till att våra unga köper t.ex. bostadsrätter (rätten att bo, du har inte ens en lagfart) utan att rådgöra med äldre som levde på 90-talet, och som kan berätta hur verkligheten ser ut.

De drar på sig en skuld på miljoner lätt, och som är omöjlig att ens betala av, och när bubblorna spricker med 30 års mellanrum, och bankerna säger upp lånen, får de lära sig den hårda vägen att de var bara fastighetsskötare åt banken. De ägde inte många procent och deras procent har dessutom just brunnit upp.

Ett säkert sluttecken, att mattan kommer att dras undan dina fötter, är då bankerna byter personal. ”Din” bankman flyttar till ett annat kontor. In kommer en ny ifrån ett annat kontor som helt saknar relationer till kunderna.

Folk frågar när Kina, Indien och övriga länder i Asien ska ta över, och det gjorde de för 20 år sedan. Ett gigantiskt stort skäl att de kunde det beror på att de unga behöver inte uppfinna hjulet en gång till. Jag själv var omgiven av kloka äldre ända upp i 30-årsåldern då de började dö av. Den generationsöverföringen jag var med om existerar inte i väst idag.

De väljer ut 5-10 äldre de anser är kloka, söker upp dem, säger att jag funderar på att… och så bollar de mot den äldre. Vi tror att de äldre bestämmer ”över” de unga men så är inte fallet. De unga lyssnar in livserfarenhet, och sen fattar de beslut. Under en månad kan jag svara på de ungas frågor i snitt 100 gånger i Asien, och i Sverige är det noll.

Våra unga är som blinda katter, historielösa, många saknar helt kontakt med äldre, och då kan man manipulera mycket lätt, och det är precis vad som sker nu.

De unga är lärda sen dagis att aldrig ifrågasätta staten, men alltid ifrågasätta sina föräldrar, som betraktas av dagis, skola med mera som fiender.

De har inte en susning om att de är styrda sen barnsben för att det ska skapas generationskonflikter och åldersförakt därför att du kan inte bygga en kommunism i botten med en fascism på toppen utan. De superlåga pensionerna förväntas helt säkert leda till att folk lämnar för billigare länder, och då får man än mer makt och kontroll över de  unga.

Klicka

Nu landar en broschyr i de ungas knän
De lär väl reagera på orden, och statens handling att sända ut den, och kan man hur en fascism byggs vet man att yttre hot ska skapas hela tiden. Yttre hot måste skapas, och nationalism måste byggas. 

Jag skrev rätt mycket, i gamla bloggen år 2011-12, om krigshotet samt även om bobubblan varför många av mina läsare satte sig in i frågan tidigt. De har också t.ex. sålt stora villor i städer och köpt mindre hus kontant utanför städerna. De som inte förstod allvaret den gången reagerade ofta med ett fnysande då jag skrev om krigsrisken och bobubblan.

Det kan bara svenska unga göra
Asiatiska unga, som inte förstår vad man säger, frågar på, frågar fler och fler, och utreder vilket leder till att på sikt lär det södra klotet överlever galant och det norra lär väl bli som en hönsfarm, där alla springer omkring och är förvirrade, och till bredden fyllda med psykofarmaka dessutom.

De som först såg vad som händer, och de som sålde och köpte mindre, kommer att klara sig längre därför att de första som ryker nu är de som har lån i fastigheter. De som inte kan hur en fascism byggs blir t.ex, upprörda nu för att kommuner köper upp bostäder till flyktingar. De är enbart scapegoats, och stat och kommun kommer att lägga mer och mer av bostadsbeståndet under sina vingar därför att det privata ägandet ska upphöra och det ska vara klart år 2030, se video nedan. Du kan söka på Agenda 30+ property på YouTube för att se fler.

Klicka

Ett tag till köps det, och sen konfiskeras det, och ett sätt är redan igång via den så kallade flyttskatten. Folk har inte råd att sälja. Ett annat sätt som är igång sen tio år minst; hitta-på-upptaxeringar där man rånar egna företagare in på bara kroppen.

När man inte längre har råd att sälja
”Reavinstskatten drabbar även den som vill utöka befintlig produktion och köpa till mer mark. Den som vill sälja har inte råd, och den som vill köpa har inget att köpa.”, skriver ATL:s krönikör Stefan Gård. Läs mer

Det Stefan Gård skriver om är denna gangsterstats sätt att förhindra såväl expanderade små företag som investeringar i gårdar. Räntorna lär skjuta i höjden den dag man anser att tillräckligt många är låneslavar.

Kommer att gå lätt och fort att skapa det proletariat man vill ha. Det enda nya nu är egentligen att man även ger sig på miljonärer.

 

 

 

 

The following two tabs change content below.

Lena Holfve

Nyutgivna böcker: "Utmattad - Fri från hjärndimma", "Mögelförgiftad", "Sömnlös", "Parasitfri". Fyra tidigare produktioner; "Är barn allt? En bok om barnlöshet", "Botten Upp - en bok om att leva i närheten av alkoholproblem" och kriminalromanerna "Häktad på sagolika skäl" och "Mordet på Törnrosa" finns nu i Internetbokhandeln.

Latest posts by Lena Holfve (see all)

Böckerna finns i alla de former hos Bokus!

Om Lena Holfve 629 artiklar
Nyutgivna böcker: "Utmattad - Fri från hjärndimma", "Mögelförgiftad", "Sömnlös", "Parasitfri". Fyra tidigare produktioner; "Är barn allt? En bok om barnlöshet", "Botten Upp - en bok om att leva i närheten av alkoholproblem" och kriminalromanerna "Häktad på sagolika skäl" och "Mordet på Törnrosa" finns nu i Internetbokhandeln.

4 kommentarer

 1. Så sant det du skriver Lena Holve.Minns då jag var runt 20 år,och min halvbror runt 40 år. Han skulle då köpa ett större hus.
  Min far säger då köp inte nu,då kommer du få skulder som du i kan betala.
  Min bror går då ändå och köper huset.
  Ett år senare kräver banken in pengar som min bror inte har.
  Tack vare att min pappa lånade honom pengar,så kunde han ha kvar huset istället för att banken tog huset.
  Detta var i mitten på 1990 talet.

   • Så är det.Det är många unga i den bostadsrättsföreningen jag bor i,som nu vill köpa hus.Jag har sagt till dom gör inte det.Banken kommer då ta huset,då ni inte kommer kunna betala era skulder.Men de lyssnar inte.Precis som min halvbror inte lyssnade på min kloka och erfarna far.Må min får vila i frid i himlen.
    Jag är glad över att jag inte har ett enda lån på min bostadsrätt.Då jag sålde min min gamla och löpte den jag bor i nu i rätt tid.

1 trackback / pingback

 1. Har du en fastighet är det hög tid att planera – Lena Holfve – Life, Death and all between

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.