Hälsovård och resefinansiering

Iran lär ha världens bästa tandvård men Indiens är inte fel och du kan ta bort en nolla. Det som kostar 2500:- i Sverige kostar 250:- här och det som kostar 50 000:- i Sverige kostar 5.000:- här.

En tandläkare här är min vän Husna som också är en indisk poet.

Jag vill göra mina läsare uppmärksamma på stamcells-tandläkeriet och känner jag Sverige rätt kommer det dit om cirka 50-60 år om det någonsin kommer?

Jag har lärt mig en sak de senaste tre åren via UMS och det är att INGENTING som inte forskats fram av en svensk, på svensk mark och dokumenterats på svenska ”finns”, och så lägger vi till:
-Det går inte, det har vi aldrig gjort förut! 

Jag hoppas att det ändrar på sig mycket snart men det är begripligt. Vem vill vända sig till världens fattigaste land där alla bor på stampade jordgolv och rider på åsnor? Ingen! DDR byggde fysiska murar, så ingen kom ut, men våra är mentala eller fundera på vad du visste om Indien för en vecka sen… fattigt, eländigt, de svälter…u-land..???

Vi är utsatta för en rejäl crazymaking, känns det som.

Klicka

 

 

The following two tabs change content below.
Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär.

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.