Föreläsningsbokare

lhJag är en rutinerad föreläsare, med hundratals framträdanden i bagaget, och har i alla tider använt mig av Författarförbundets tariffer.

Under 2019 – 2020 är det möjligt att boka en tvåtimmarsföreläsning runt mina böcker ”Utmattad Fri från hjärndimma” , ”Mögelförgiftad” samt ”Botten Upp”.

Föreläsningsbokare är Novarum

Novarum Talarförmedling
Att: Lättman
Postadress: Bodarna 6, 825 32 Iggesund
Liselotte Lättman, 070-996 91 11
kontakt @ novarum.se (ta bort mellanslag)
08-500 038 40

[contact-form][contact-field label=”Namn” type=”name” required=”true” /][contact-field label=”E-post” type=”email” required=”true” /][contact-field label=”Webbplats” type=”url” /][contact-field label=”Meddelande” type=”textarea” /][/contact-form]

 

 

 

 

The following two tabs change content below.
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Latest posts by Lena Holfve (see all)

Spread the love