Finns ju ett problem… det är superplanerat

Om du kollar i riksdagen kommer du att se att sd röstar i princip alltid med s. Alla gapar och bråkar om att sd är höger…  dvs. mot s som då skulle vara vänster. Rörigt? Ja!

Jag har skrivit om Internetligor som hittar på, kämpar och samlar in pengar, och det är snudd samma koncept men man samlar inte in pengar utan röster.

Labor power is suppressed, står det i schemat, och det är lika planerat som bygget av sd via provokationer och mobbning.

S bygger alltså ett ”värre” s genom att provocera… och mobba…. de som enligt planerna ska ta över.

Stefan Löfvens ena jobb är att slakta ner socialdemokratin, som lär betraktas som en västanfläkt senare i jämförelse med det parti han bygger nu, helt säkert på order av krigsindustrin.

SL bygger sd genom att vägra kompromissa, se schemat längst ner, och genom att mobba och provocera. Författaren Henning Mankell erbjöd sig att debattera gratis eftersom han upptäckte att sd byggdes. SvT nobbade… aldrig hänt förr.

Fascism är socialism / socialdemokrati på steroider!
Denna film förklarar saken väl, och då förstår vi varför sd röstar som s… jämt… och de som tror att de går emot s genom att heja på sd blir superblåsta.

Denna film rekommenderas varmt!
Under den ligger en del om skaparen av denna ideologi; Giovanni Gentile.

The following two tabs change content below.
Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär.

Bli först med att kommentera

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.