En hängd man

The following two tabs change content below.

Lena Holfve

Nyutgivna böcker: "Utmattad - Fri från hjärndimma", "Mögelförgiftad", "Sömnlös", "Parasitfri". Fyra tidigare produktioner; "Är barn allt? En bok om barnlöshet", "Botten Upp - en bok om att leva i närheten av alkoholproblem" och kriminalromanerna "Häktad på sagolika skäl" och "Mordet på Törnrosa" finns nu i Internetbokhandeln.
Klicka

Ovan har du förmodligen en av de sista bilderna på Benito Mussolini nämligen då man hade hängt honom. Han avrättades av partisanerna 1945.

Ist-ledare räknar aldrig med det slutet och på vägen brakar de loss som om ingen skulle kunna stoppa dem.

Mussolini har dock gett oss viktiga ledord på vägen då han påpekade att fascism ska egentligen kallas Corporatism på grund av fusionen mellan staten och företagsmakt.

 

 

 

 

 

Den som läser Ulf Nilssons ”Sverige: Sluten anstalt” ser snabbt att krigsindustrin har styrt mycket och länge i Sverige. Officiellt trummar media in att vi har haft fred i tvåhundra år men i verkligheten krigar vi över halva klotet via Sveriges hemliga krig.

En utmärkt artikel är; Så hamnade Sverige i krig. Vi är världens andra störst leverantör av vapen per capita men när vi krigar kallas det för ”fredsarbete”. Hycklarnas land, ja.


Ovan meddelas att kronofogden har bränt en kåta

Vad få vet är att kronofogdar finns nästan bara i vårt land och ännu färre vet om vilken enorm makt de har. Norge har nått liknande men den myndigheten är mer som en inkassofirma och den har absolut inte den makt våra fogdar har. De är de enda tjänstemän som kan ta sig in i din bostad med tvång lagligt samt avhysa dig lika lagligt och som vi ser kan de också elda kåtor därför att Länsstyrelsen vill ha / få rätt.

De som vill få betalt i andra länder måste gå till domstol och få fordran fastställd
Vi kan överklaga att kronofogden t.ex. har eldat upp ens kåta, och vi kan till och med få rätt i regeringsrätten om tio år, men tyvärr är kåtan redan uppeldad så den får du aldrig tillbaka.

SKV kör årligen x antal hundra vansinniga race, och sen ber de kronofogden beslagta det SKV vill ha in. SKV gör regelrätta ”hitta på-upptaxeringar” och det debatteras då och då; Skärpning Skatteverket.

Överklaga gärna!
Du kan till och med få rätt om tio år men korvkiosken du hade är borta för länge sen liksom din villa. Sverige kritiseras ständigt och jämt och fälls rätt ofta för brott mot de mänskliga rättigheterna. Det skrivs det sällan om inrikes utan staten Sverige är snar med att peka finger mot andra länder men är själv en bananrepublik i långa stycken.

Brott mot mänskliga rättigheter att inte utreda våldtäkt”
Det har SvD kommit fram till att det är. Just nu läggs det ner 13 våldtäkter per dygn, och när kronofogden eldade upp kåtan var det fyra poliser med för att förmodligen skydda fogden.

Nu lär det inte bli en blodig revolution på grund av kåtan
Vi är inte där än men förr eller senare är det en sån ”liten” grej som tänder hela nationen d.v.s. folket blir rasande. Då går folket man ur huse och hänger folk i lyktstolparna, och de som brukar ryka först rent historiskt är de som gjort sig kända för att regelrätt jävlas med folk.

En läsare påpekade dock för mig att alla svenskar har fått fluor i sig som gör en foglig samt lättmanipulerad
Det bör ta längre tid än ”normalt” innan en revolution utbryter. Vi kan lägga till 1,7 miljoner mögelförgiftade och ett symtom är handlingsförlamning.

Fluor numera klassad som nervgift 

Vad din läkare inte berättar för dig

Man ställer grupp mot grupp nu hårt för att om möjligt få igång ett inbördeskrig, polariseringarna har det målet, och vi ska helst ut och skjuta araber.

Det är alltså inte på det viset att man ”inte har tid” att utreda 13 våldtäkter per dygn, som nu läggs ner direkt, utan man vill få igång ett inbördeskrig. Vi får se om det lyckas. Jag är inte alls främmande för att vi står inför ett nytt Balkan, och jag ser ett slags grundorsak dagligen via mitt arbete med UMS.

Svensken kommer inte att plugga in hur det har varit i andra länder t.ex. på Balkan, Cypern med flera och lära av historien. Vi kommer att vilja uppfinna hjulet själva en gång till.

Jag har letat energiförklaringar och hittade:
Svensken tycker för övrigt inte om sitt nya mångkulturella jag –  nationalhoroskopet visar att folksjälen är rent reaktionär när det kommer till förmågan att älska! Här är Venus disponent Saturnus intressant att notera: den restriktiva planeten ligger och täpper till nionde huset för utlandet.  Saturnus bindning till ”avmätta” norra månnoden tycks få svenskarna att uppfatta allt utländskt som något bestraffat, något lägre stående.

Venus i kylslagna Saturnus händer ”bränner” alltså till särskilt i frågan om kärlek till utlänningar (nionde huset). Hur parodiskt att vi från inhemskt perspektiv då anser oss vara stora vänner av utlandet – i formen av ideligt lyxresande till varmare platser! Källa


Via UMS har jag upptäckt samma sak – läkarna googlar aldrig på engelska
Om de gjorde det har de boten i sin hand avseende en hel rad sjukdomar som hos oss kallas för ”obotliga”. Men de googlar bara på svenska och det är bara svenska studier som duger.  Sen om halva befolkningen skulle gå under av borrelia, som man får av fästingar, så spelar det ingen roll.

Jag har ofta reagerat då svenskar kommer ner till Cypern därför att de omedelbart börjar jämföra med Sverige vilket inte riktigt går eftersom öns kultur är mycket gammal, det är ett helt annat klimat, ett annat land, och jag minns en som sa halvsurt att ”de kan inte bygga refuger här!”

De är väldigt höga… och måste vara det därför att de få gånger det regnar på Cypern regnar det rejält.

Vi är väl många som har noterat att svensken släpper lös utomlands, och det är givet eftersom motståndet mot utlandet släpper energimässigt så snart du har lämnat Sverige.

Du blir en annan!
Det i sin tur innebär att utlandsvenskarna, som blir allt fler, kan komma att spela en stor roll längre fram.

Jag har ofta undrat varför en hel rad smarta tjänster  och varor aldrig når Sverige men nu tror jag mig veta varför; i grunden tål vi inte någonting alls som kommer utifrån när vi befinner oss på svensk mark.

Ett stort bokförlag tyckte att min bokserie lät helt fantastisk men…  jag måste backa vad jag säger med svenska studier. När jag själv var sjuk kom jag till Sverige med labbsvar från Norra Cypern, och de dög inte.  Sverige skulle promt ta egna prover, och sen att jag fick gå med parasiter som synbart åt på mig i tre veckor extra – spelade ingen roll.

Det ska vara svenskt! Basta!
Varför fick jag förklarat för mig ovan via den ende energiman vi har i landet. Man skulle kunna gissa att om det inbördeskrig, som det jobbas på ska utbryta verkligen sker, så kommer navet i det kriget handla om utlänningars idéer och inte om våra kronofogdar som eldar kåtor. Vi köper dem så länge som de eldar på svenska. Vi har med stor sannolikhet köpt den amerikanska kulturen för att den är yngre än vår egen.

Svensken är i sin botten inte rasist (som staten ofta antar)  i egentlig mening, och jag har personligen minst tio afrikaner och indier som spionerar åt mig, och de säger entydigt; svensken är inte rasist alls. Det är nys!


Svensken tål inga idéer eller fakta som kommer ur främmande mun

Det förklarar varför 3100 svenskar genomgår UMS-programmet, författat på svenska av mig, vars idéer i långa stycken är indiska samt amerikanska. Det går lysande därför att det är en svenska som tar hem metoderna och som har försvenskat dem. På samma sätt förklarar det varför så många varor och tjänster aldrig når Sverige. Ingen svensk har ännu tagit hem dem!

Då inställer sig frågan hur jag, och många med mig, kan vistas så mycket utomlands som jag har gjort i mitt liv om nu vår grundenergi har detta gigantiska motstånd mot allt som inte är svenskt. Jag har besökt ungefär 80 länder totalt sen jag var pyttas.

Jag har min sol i det 9:e huset!
Det slår ut grundenergin på individplanet även om jag befinner mig på svensk mark.
Du kan lyssna själv vad det står för och innebär rent energimässigt, och allt är nu energi.

 

The following two tabs change content below.

Lena Holfve

Nyutgivna böcker: "Utmattad - Fri från hjärndimma", "Mögelförgiftad", "Sömnlös", "Parasitfri". Fyra tidigare produktioner; "Är barn allt? En bok om barnlöshet", "Botten Upp - en bok om att leva i närheten av alkoholproblem" och kriminalromanerna "Häktad på sagolika skäl" och "Mordet på Törnrosa" finns nu i Internetbokhandeln.

Böckerna finns i alla de former hos Bokus!

Om Lena Holfve 787 artiklar
Nyutgivna böcker: "Utmattad - Fri från hjärndimma", "Mögelförgiftad", "Sömnlös", "Parasitfri". Fyra tidigare produktioner; "Är barn allt? En bok om barnlöshet", "Botten Upp - en bok om att leva i närheten av alkoholproblem" och kriminalromanerna "Häktad på sagolika skäl" och "Mordet på Törnrosa" finns nu i Internetbokhandeln.

1 trackback / pingback

  1. En hängd man – Lena Holfve – Life, Death and all between

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.