Det finns skäl då man måste sluta som polis

Carlqvist uttryckte en oro för hela alternativmedias trovärdighet
Ingrid Carlqvist sa mig, då vi taladas vid, att det förvånade henne att en sån som Dammegård låter sig manipuleras.

Vi vet att Sverige Granskar svalt allt med hull och hår, i Pedofilfrossarmålet, och även Bakom kulisserna går på lögner och rent trams. Ingen av dem har kollat någonting alls vad jag kan se.

Jag vet mycket lite om Dammegård men jag har lyssnat
En läsare skrev: ”Lyssna från 1:05 då börjar han prata om Conny Andersson.”

Det har jag gjort, och konstaterar att även Dammegård åkt på tramshistorien som går ut på att CA:s dömts i nån form av korrupt, manipulerad rättegång. Skälet till att de skulle ha velat sätta dit honom beror på att han grävt upp pedofilringar. Som ordningspolis på fältet inne i en vanlig polisbil?

Men för säkerhets skull har jag dels läst alla domar, och det kan du också göra; Domen i Tingsrätten och Hovrätten  och dels har jag talat med poliser jag känt privat i 40 år.

Om den svenska staten hade velat oskadliggöra CA så hade inte hovrätten sänkt (!) påföljderna. Hovrätten är mycket tydlig med att det borde ha blivit fängelse, men de stannar vid villkorlig dom, därför att CA annars förlorar jobbet.

Låter det som en korrupt stat/rätt som ville krossa CA?
Inte fängelse, och jobbet kvar?!?

Långt senare slutar han frivilligt som polis, säljer sin etta i Stockholms innerstad och hyr en herrgård utannonserad för 21.000:- i månaden i Sigtuna.  Källa  Källa

Hyran är förmodligen 252.000:- och omsättningen i bolaget är 200 – 299 tkr. Omsättningsintervallet grundar sig på den momsredovisning som företaget har gjort kalenderår 2017.  Källa 

Låtsades skjuta kollega
När de båda männen passerat varandra höjde Conny Andersson armen och låtsades skjuta kollegan.

I domen står det att kollegan såg ”hur Conny Andersson höll fram armen som om han hade ett vapen i handen och härmade avfyrandet av ett vapen; puff puff, två eller tre gånger.” 

För detta åtalades Conny Andersson för olaga hot, men tingsrätten dömde för ofredande. Källa

Åklagaren ville alltså ha det ”högre” brottet OLAGA HOT men (den korrupta) tingsrätten sänker till OFREDANDE.

Behöver jag säga mer???
Jag kan tillägga att om du låtsas-skjuter en kollega är dina timmar inom kåren räknade. Enl. uppgift till mig slutade CA, hade Götblad bakom sig som sände honom på en trackerutbildning i USA och gav honom sen vidlyftiga avtal dvs. han förvandlades till konsult under hennes tid som PM i Stockholm, och på skattebetalarnas bekostnad.

Jag har tidigare skrivit om APU. Deras frontfigur Conny Andersson drar sig inte för att konsekvent ljuga. Nu senast sprider han nyheten att deras spaning har lett till att ”de” har hittat en skadeskjuten varg som skjutits av en 16 årig pojke under helgen. De bifogar en bild som bevis. Absolut inget av detta är sant! Allt är lögn och förbannad dikt. Källa

Jag har analyserat en video där två rättshaverister vilseleder allmänheten mycket grovt. När jag lyssnar på Dammegård låter det som om han också är rejält vilseledd, så Ingrid C:s oro är mer än begriplig.

Det finns en hel del inom rättsväsendet som jag själv rynkar på näsan åt numera, och eftersom rättsväsendet har 1.500.000  polisanmälningar, och cirka 100 000 hinner man lagföra, får jag ofta känslan att de inte ens hinner läsa in vad det är frågan om.

Vi drunknar i polisanmälningar och ett skäl är att rättshaveristerna ofta höjs till skyarna som hjältar av allmänheten, och de peppas väl av det, och polisanmäler ännu fler än vad de gör redan nu i dagsläget.

Det är lite synd därför att vilken rättshaverist du än synar så är det så att de ljuger, manipulerar, vilseleder, förvanskar, etc.

 

The following two tabs change content below.
Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär.

2 Comments

 1. Hej Lena. Det skulle vara intressant med en reflektion över följande artikel på NewsVoice: https://newsvoice.se/2019/07/tankebrott-sverige/

  “Hiphopartisten ASAP Rocky har häktats på sannolika skäl misstänkt för misshandel i Stockholm. “Det är förödande för honom. Varje dag som går är en katastrof”, säger hans advokat Henrik Olsson Lilja.” – SvD

 2. Min reflektion över ovanstående artikel:

  När en människa klagar på omgivningen, andra människor eller omständigheter talar hon egentligen om sig själv. Jag tittade på den källa du angav där en intervju med förre detta polisen har skett. Hans uttalande; citat: – ”De som ifrågasätter mig är kriminella jägare som sysslar med tjuvjakt, säger Conny Andersson.”

  Ovanstående mening talar för sig själv.

  En medveten människa vet att det är bara relationen till omgivning, till andra människor m.m. som speglar de händelser och skeenden som är människans redskap i utvecklingen. Att kalla omgivningen som kriminell blir i mina ögon mycket underligt.

  Historiskt sätt är det bara ”stora” ledare som betedde sig så och som H.C. Andersen beskrev så fint i sagan om Kejsarens Nya Kläder. En makthavare som alltid hade rätt och ingen fick ifrågasätta honom för att då skulle man vara kriminell förmodligen.

  Ett annat citat ur samma tidning: ” När tidningen besöker herrgården en kall aprildag är den 52-årige Conny Andersson barfota. Han förflyttar sig tyst och försiktigt, som när man inte vill synas eller höras – som ett lejon när det jagar. Han kallar det att gå på tå, vilket många bör lära sig, tycker han, för att bland annat få en bra hållning, känna självsäkerhet och medvetenhet.”

  Självsäkerhet bygger man på självkännedom och inte på att ha ständig koll på omgivningen.
  När man har byggd en bra självkännedom genom att expandera inåt, in i sig själv då vet man att det finns ingenting som man behöver skydda sig emot. Osäkerhet är en rädslans projicering och därmed en illusion som inte finns i verkligheten.

  Detta ska inte blandas med att leva i Nuet som är en aspekt av att vara uppmärksam på det som sker här och nu som min existens uppfattar.

  Detta är bara en reflektion från min sida med reservation av att jag kanske har uppfattat detta fel, eller att tidningen hittar på dessa citat och iakttagelser. https://www.unt.se/sigtunabygden/han-startar-sparskola-i-sigtuna-5267037.aspx

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.