Brottsalibin och ligister

National Lottery Doc som pdf-fil och i dokumentet hittar vi e-postadressen, info.nationallotyhq@marjansiklic.com som meddelar att jag har vunnit mycket pengar.

För mycket pengar är helt säkert ett andligt straff.

Kontrollerar vi bara domänen, marjansiklic.com, finner vi en hel roman om en rätt farlig storbedragare och den domänen slussar vidare till https://lolcow.wiki/wiki/Marjan_Šiklić där storyn finns.

Det är i sig skumt att man – han? – använder en e-postadress vars domän skickar trafiken till lolcow.wiki.

Men det kan lika bra vara hans före detta fru som kör ett race… vet man aldrig.

Om det är han själv leker han med oss vilket bedragare alltid gör.

De får en kick av att manipulera plus att de alltid föraktar folk; ”Upptäcker du inte denna sida är du så dum i huvudet att du förtjänar att bli blåst.”

Den typen av tankar ska kallas för brottsalibi.

Bevaka ett par hundra rättegångar!
Då kommer du att få höra brottsalibin så öronen nästan trillar av. Ett rekord är mannen som ansåg att det var Systembolagets fel då hans suparpolare, som hade varit dum, fel åsikter, och som nu låg på Södersjukhuset och åt soppa med sugrör då käken var mosad, för om inte Systemet hade sålt sprit i glasflaskor hade det aldrig hänt. Borde säljas i plastflaskor…  Han fick nio månader för grov misshandel.

Åsikter används frekvent som brottsalibin i Sverige, och det är inte så att man släpper ut minkar till en säker död, för att man tycker om djur, utan för att man vill begå brott.

Tre män med koppling till organisationen Nordiska motståndsrörelsen åtalades för en serie bombdåd i Västsverige, och brottsalibit är förmodligen att man vill göra revolution.

Antifascistisk aktion (AFA) är ett svenskt våldsbejakande vänsterextremt autonomt nätverk vars brottsalibi är att också de vill göra revolution.

ISIS brottsalibi är ofta koranen, de aldrig har läst.

Söker man på den aktuelle bedragarens namn finner man ännu underligare sidor, om mannen finns eller inte går inte att säga, men allt sånt här får oss att längta efter frid och balans… varför det även kan vara Agenda 30:s PR-byrå som ligger bakom så väl kaos som sånt här:

Klicka Det går inte att få fram vem som äger educateinspirechange.org

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Plåster för den som har åkt på en blåsning
Artikeln fortsätter under filmen:

 

 

 

 

 

 


Har du aldrig hört talas om Harmageddon är det dags att plugga
Det är bara tester som pågår. De som skaffar sig t.ex. en åsikt för att få misshandla folk är torsk.

Det är lika ihåligt som då aktiva alkoholister köper oxfilé för att få dricka vin.

Jag har länge undrat varför allmänheten och pressen inte pekar på brottsalibin, och det var först efter läsningen av boken ”Folksjäl – som i en filterbubbla” som jag förstod fullt ut varför.

Har författaren rätt samlas och föds nu människor med usel karma, och alla som vill till Sverige, har det ”lilla” problemet eller som han också frågade om Sverige är helvetet på jorden?

Jag har aldrig tänkt tanken, i vart fall inte fullt ut, att dessa själar samlar ihop sig nu i det enda landet i hela världen som skyddar ISIS, och som har legaliserat deras flagga. Ändå har jag själv skrivit tusen gånger att Sverige är byggt av kriminella för kriminella.

Om du samlar tio normalsvenskar, som röstar höger, och talar med dem om bombmännen kommer de inte att tänka i termer som ”brottsalibi” utan de kommer att tala om att det måste till en revolution.

Om du samlar tio normalsvenskar, som röstar vänster, och talar med dem om AFA-ligisterna kommer de inte att tänka i termer som ”brottsalibi” utan de kommer att tala om att det måste till en revolution. Visst, och ”revolutionen” är kanske som en bloggstammis skrev i veckan att nån erfaren stat ifrån kriget i Syrien precisionsbombar senare.

Det Harmageddontexterna talar om att världens samtliga onda ledare kommer att samlas på ett enda ställe, där de då ska administrera NWO, som inte går att stoppa eftersom det ingår i den stora planen, och de slås ut allihop och samtidigt.

Två flugor i en smäll
Författaren till ”Folksjäl” var inne på ett kollektivt självmord och om han har rätt blir Nordiska motståndsrörelsen, AFA och ISIS blåsta på sina revolutioner eller så kommer de att används för att slå ihjäl varandra.

Texterna talar också om att efter blir det fred och manna och honung i tusen år.

Det är inte människan som ska gå under utan ondskan
Harmageddon kommer att betyda slutet för dem som ställt sig på våldets, vapnens, förtryckets, utnyttjandets, hatets och egoismens sida – de som burit ansvaret för, och de som ställt upp för, de politiska och ekonomiska maktbildningar och arméer…Källa

Denna  film ställer en bra fråga på slutet
Det är hög tid att välja sida.

 

 

 

 

 

 

 

THE FATE OF THE NATION LIES IN HIS HANDS!!
WILL WE FALL LIKE SODOM & GOMORRAH?

 

 

 

 

 

 

 

The following two tabs change content below.

Lena Holfve

Nyutgivna böcker: "Utmattad - Fri från hjärndimma", "Mögelförgiftad", "Sömnlös", "Parasitfri". Fyra tidigare produktioner; "Är barn allt? En bok om barnlöshet", "Botten Upp - en bok om att leva i närheten av alkoholproblem" och kriminalromanerna "Häktad på sagolika skäl" och "Mordet på Törnrosa" finns nu i Internetbokhandeln.

Latest posts by Lena Holfve (see all)

Kriminalromanen ”Mordet på Törnrosa” nu som E-bok 40:-

Om Lena Holfve 543 artiklar
Nyutgivna böcker: "Utmattad - Fri från hjärndimma", "Mögelförgiftad", "Sömnlös", "Parasitfri". Fyra tidigare produktioner; "Är barn allt? En bok om barnlöshet", "Botten Upp - en bok om att leva i närheten av alkoholproblem" och kriminalromanerna "Häktad på sagolika skäl" och "Mordet på Törnrosa" finns nu i Internetbokhandeln.

Bli först med att kommentera

Kommentera