Är den unge svensken dum i huvudet, för lurade blir de?

n e

https://www.youtube.com/watch?v=MBktqKN62qQ

 

För första gången i människans historia kommer nästa generation att få det sämre än föräldrarna, och det har aldrig hänt förr, vad jag vet.

Många unga är sjuka innan de ens kan gå…

Skärmavbild    kl
Klicka

Mögel är ett skäl, som inte ”finns”, apropå illusionen yttrandefrihet.

Mängder med tjänstemän inom inte minst Boverket, men också Folkhälsoinstitutet, kan inte säga som det är. De lär få det vanliga svaret:
-Äh, HUMBUG! Sprid nu inte HUMBUG!

Det mesta jag sysslar med är ”humbug”
Innehållet i min bok ”Mögelförgiftad” har dock fungerat. Drabbade blir friskare, och ju fler de blir desto lättare lär den nya synen sprida sig.

Jag har sagt dem att jag behöver runt 5000 friska, sen bör proppen gå, och folk börjar tala om mögelförgiftning istället för ”dum i huvet” eller ”psykisk ohälsa”.

WHO anser att upp emot 50% av alla bostäder är inte möjliga att bo i, i Europa, felbyggda sen 70-talet
Boverket ville ha en haverikommission, regeringen Reinfeldt sa nej, Folkhälsoinstitutet anser att 1,7 miljoner är drabbade. Man kallar det psykisk ohälsa, 1,6 miljoner äter psykmediciner, och du märker det främst för att alla säger;
-Är svensken dum i huvudet???

Skärmavbild    kl
Klicka

Internationella symtomlistan
Minskad förmåga att koncentrera dig (hjärndimma), depression, magont, värk, personlighetsförändringar, humörsvängningar, ökad ångest och panikreaktioner , letargi och apati, aggression, nedsatt närminne, (hjärndimma), oro, blödande tandkött, blödningar i hjärnan, blödningstendens, blod som inte koagulerar, dimsyn och synrubbningar, benmärgsstörningar, brännande känsla i munnen, bröstsmärta, kronisk trötthet, återkommande infektioner och influensakänslor, minskade sensorisk skärpa, koma, förvirring, hosta, krypningar i huden, skador på hjärtat, diarré, andningssvårigheter, koncentrationssvårigheter, ökad tendens till alkohol, socker och cigarettberoende , långsammare reflexer och svårare att tala, desorientering, yrsel, dåsighet, ögonskador, ögoninflammation, feber, håravfall, hallucinationer, huvudvärk, hörselnedsättning, inflammation i hjärtat, inre blödningar, nedsatt immunförsvar, oregelbundna hjärtslag, kliande näsa, gulsot, ledvärk, stelhet i leder, minskad sexlust, leversjukdomar, lågt blodtryck, minnesförlust och minnesproblem, muskelsmärta, illamående, näsblod, domningar, lungödem, röda ögon, rinnande näsa, anfall, skakningar, försämrade reflexer, halsont, stickningar, darrningar, kräkningar, kräkas blod, svaghet, viktminskning, väsande andning och stressat beteende.

Den svenska symtomlistan är väsentligt kortare; lite astma…
Man anses få lite astma…  Man har petat ut sånt som humörsvängningar, aggressivitet, apati, personlighetsförändring, ökad ångest osv. och det beror med stor sannolikhet på att de mögelskadade ska in i den psykiatriska vården.

Psykofarmaka kan dock aldrig bota mögel men det finns lösningar och bot utomlands, och UMS tar nu hem även den kunskapen främst från USA denna gång.

http://mögelförgiftad.com

 

Ska denna artikel med i årsboken?

Klicka på det antal stjärnor du vill ge den.

Du kan ge feedback!

Hur kan den bli bättre?

Tala om hur den kan förbättras!

The following two tabs change content below.
Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär.

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.